LoL normal maç ilk 5 dereceli maçını etkiler mi?

qnpases

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba West sunucusunda yeni sezon için hesap kasıyorum, normal maçlarda denemek istediğim rolleri veya şampiyonları deniyorum ve zafer veya yenilgi olmasını pek de önemsemiyorum. Kötü K/D/A'lar olsun, yenilgi oranı olsun, bunlar rank maçlarımı etkileyecek şeyler mi? Main rolümü ve şampiyonumu alıp oynamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba West sunucusunda yeni sezon için hesap kasıyorum, normal maçlarda denemek istediğim rolleri veya şampiyonları deniyorum ve zafer veya yenilgi olmasını pek de önemsemiyorum. Kötü K/D/A'lar olsun, yenilgi oranı olsun, bunlar rank maçlarımı etkileyecek şeyler mi? Main rolümü ve şampiyonumu alıp oynamalı mıyım?
Etkilemez.

Öncelikle oyunu arada sırada oynayan biriyim. Doğru cevabı bilmemekle birlikte şahsi kanaatim etkileyeceği yönünde.

Bunu düşünmeme sebep ise oynadığım dereceli maçların oynadığım tüm maçlara oranı %1 falandır. Çoğu sezonu unranked geçirdim. Bronz-Silver bitirdiğim sezonlar oldu. Ciddi manada ARAM ve botlarla oynarım. Tahmini oyun bilgim Silver falandır, kötü bir oyuncuyum ama şu anda dereceli maça gireyim karşıma gelecek rakipler plat-elmas elodan oluyor genellikle.

ARAM ve bot oyunlarının istatistiklerini dikkate alıyorlar gibime geliyor, ne kadar saçma bir düşünce de olsa...

Etkiler etkilemez diyenler neye göre diyor bilmiyorum normal Game atıp what is my mmr diye aratın şu an çoğu site çalışmayabiliyor yeni nick güncellemesinden dolayı.

Etkiler etkilemez diyenler neye göre diyor bilmiyorum normal Game atıp what is my mmr diye aratın şu an çoğu site çalışmayabiliyor yeni nick güncellemesinden dolayı.
Sayı ile MMR dönemi kapanalı yaklaşık 4 yıl oldu. Nick güncellemesi ile ilgili değil. Gizli MMR sistemi devrede artık. Dereceli oyunlarınız sadece etki eder. Normal ve ARAM etkilemez.

Dostum mmr sistemi devam ediyor hala normal oyun atmazsan bronz 3 ya da 2 başlıyodun normal game attıkça silver 2 veya 1 başlıyodun daha geçen sezon dediğim olay çok hesap kastığımdan biliyorum

MMR sistemi bitti demedim. Artık MMR'ı sitelerde sorgulama devri bitti dedim. İsterseniz handmade account ile isterseniz bot hesap ile başlayın SoloQ atmaya. Şu an İlk maçtaki performansınıza göre Silver IV ile Silver II arasında başlıyorsunuz. Geçen sezon bu Bronze II ile Bronze I arasındaydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı