Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #1 Dün RP almayı denedim, kod gelmiyordu telefona şimdi o bile olmuyor bilgileri yazıyorum doğruca sonra ödeme işlemi reddedildi diyor.
Dün RP almayı denedim, kod gelmiyordu telefona şimdi o bile olmuyor bilgileri yazıyorum doğruca sonra ödeme işlemi reddedildi diyor.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Ekim 2021 #2 Daha önce bu kart ile alışveriş yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #3 Darneluin dedi: Daha önce bu kart ile alışveriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım. Şimdi ise steam'de bi harcama yaptım oldu. Riot'damı sıkıntı var? Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Daha önce bu kart ile alışveriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım. Şimdi ise steam'de bi harcama yaptım oldu. Riot'damı sıkıntı var?
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 30 Ekim 2021 #4 Pismaniyee dedi: Evet yaptım. Şimdi ise steam'de bi harcama yaptım oldu. Riot'damı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... E-pin sitelerinden almayı deneyin ? Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Evet yaptım. Şimdi ise steam'de bi harcama yaptım oldu. Riot'damı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... E-pin sitelerinden almayı deneyin ?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #5 Pismaniyee dedi: Evet yaptım. Şimdi ise steam'de bi harcama yaptım oldu. Riot'damı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... E-PIN sitelerinden almayı dene. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Evet yaptım. Şimdi ise steam'de bi harcama yaptım oldu. Riot'damı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... E-PIN sitelerinden almayı dene.
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #6 RP nasıl alınır diye sorsam tamam da ben bu hatanın nedenini sordum Artı 0 Eksi
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #7 Pismaniyee dedi: RP nasıl alınır diye sorsam tamam da ben bu hatanın nedenini sordum Genişletmek için tıkla... Bunu biz bilemeyiz. Riot ile de alakalı olabilir kartınızla da alakalı olabilir.. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: RP nasıl alınır diye sorsam tamam da ben bu hatanın nedenini sordum Genişletmek için tıkla... Bunu biz bilemeyiz. Riot ile de alakalı olabilir kartınızla da alakalı olabilir..
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 30 Ekim 2021 #8 463895 dedi: Bunu biz bilemeyiz. Riot ile de alakalı olabilir kartınızla da alakalı olabilir.. Genişletmek için tıkla... Kartda sorun yok şimdi steam'den birşey satın aldım. Artı 0 Eksi
463895 dedi: Bunu biz bilemeyiz. Riot ile de alakalı olabilir kartınızla da alakalı olabilir.. Genişletmek için tıkla... Kartda sorun yok şimdi steam'den birşey satın aldım.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 30 Ekim 2021 #9 Pismaniyee dedi: Rp nasıl alınır diye sorsam tamam da ben bu hatanın nedenini sordum Genişletmek için tıkla... 463895 dedi: Bunu biz bilemeyiz. Riot ile de alakalı olabilir kartınızla da alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal riot ile alakalı Steam'den alışverişde sıkıntı olmadığını söylediniz demek ki kartta sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Rp nasıl alınır diye sorsam tamam da ben bu hatanın nedenini sordum Genişletmek için tıkla... 463895 dedi: Bunu biz bilemeyiz. Riot ile de alakalı olabilir kartınızla da alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal riot ile alakalı Steam'den alışverişde sıkıntı olmadığını söylediniz demek ki kartta sıkıntı yok.