LoL öğrenmesi denildiği kadar zor mu?

Oda çok sıkıcı kanka oyundan bezer bence Master falan daha iyi olmaz mı?
Dediğim gibi LoL wil drift gibi basit değil.
Biraz SUP çarları gibi ama sağ olasın dediğini yapacağım.

Master ve Garen de aynı zorlukta diye biliyorum Garen basit bir çar ve bu metada çok güçlü gibi gelmişti.
Kendine bir pre bulursan daha güzel olur Garen aşırı basit çar wr de onu oynuyorsanız LoL'de normal karakterleri öğrenmeniz zor. Yuumi'yi önermemin sebebi ise oyunun mekaniklerine alışmak sağ tıkla yüründüğünü söylememe gerek yok herhalde.

Oyunda 600 saatten fazla vakit geçirdim yine de bende fazla bir şey bilmiyorum, ama başlamanı tavsiye ederim çünkü PC sürümü mobilden 100 kat iyi. Düşünsene? Mobil sürümünde halen eski map kullanılıyor sen başla 4-5 el sonra alışırsın PC sürümüne.

Hocam 4 maç üst üste kazanmakta bir şey yok yükselme maçları kalktı elo çıkmak kolaylaştı ama oyun bir zaman sonra mental anlamda seni çok zorlayabiliyor. Mentalini korursan ve iyi oynarsan tabii ki çıkarsın benim bahsettiğim elolar Master GM cha gibi yüksek elolar. Yoksa ilk yıldan elmas bile olabilirsin.
mental korumak derken?

Oyunda 600 saatten fazla vakit geçirdim yine de bende fazla bir şey bilmiyorum, ama başlamanı tavsiye ederim çünkü PC sürümü mobilden 100 kat iyi. Düşünsene? Mobil sürümünde halen eski map kullanılıyor sen başla 4-5 el sonra alışırsın PC sürümüne.
hocam oyunu biraz öğrendikten sonra benimle oynarmısınız? ben gene buradan yazarım.

Mental korumak derken?

Takıma öyle insanlar geliyor ki her oyun sonunda böyle oyunu bir daha oynarsam diye başlıyorsunuz 15 sn sonra tekrar oyna tuşuna basıyorsunuz. 5-6 sene öncesine kadar kitlesi çok iyiydi şu ankitlesi çöp yığını maalesef. Hatırlıyorum ben oyuna yeni başladığımda büyük abiler bize oyun içi bak şöyle yap şu itemi al gibi taktikler verirdi şimdi millet küfür etmeye giriyor oyuna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı