LoL oynanır mı?

İlk olarak oyunu oynamıyorum, her ay 1 kere girdiğim için master olamadım özür dilerim. Ayrıca o dediğiniz şeyler oynaya oynaya öğreniliyor. 1 kere bile Blitzcrank oynamadım, bütün skillerinin ne zaman, nasıl kullandığını bilirim. Yazması kolay tabi "yeniyseniz hiç başlamayın" siz nasıl öğrendiniz bütün şampiyonları tek tek deneyerek mi? Yoksa karşınıza geldiler de öyle mi öğrendiniz?

Sakın başlama girme bu cehenneme.

Dünya üzerindeki en toxic kitleye sahip oyun diyorlar? ne kadar doğru acaba?

Küfüre dayanabilirsen buyur oyna. Ayrıca Dota zaten Warcraft III ile alakalı, Ben sana Dota 2 öneririm ama Dota 2 ciddi zordur.
Dünya üzerindeki en toxic kitleye sahip oyun diyorlar? ne kadar doğru acaba?
Kesinlikle doğrudur. 7 Ceddine küfür ediyorlar.

İfadeler: 900
Aman hocam, kesinlikle önermem. 3-4 sene oynadım bir süre sonra eğlendiğin için değil de oynamak zorunda olduğun için oynuyorsun. E-sporcu olmak bir CSGO kadar zor değildir fakat yine de oyunu iyi öğrenmek gerekiyor. Aynı zamanda Türkiye sunucusu çoluk çocuk dolu sinir hastası olursun.

LoL bence sıkıcı hiç tavsiye etmem.

Akıl ve ruh sağlığın için sakın başlama. Bir gün psikolojin bozulur, kafayı yersin. İlla ben oynayacağım diyorsan, sohbeti falan kapat SS'leri falanda kapat. Karşına tryndamere gibi bir şey gelirse hemen alt F4 çek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…