LoL oyundan atıyor

ExTowpp

Hectopat
Daha fazla  
LoL'de bugün birdenbire donup gelmeler oluyordu, şimdi de oyundan atmaya başladı, atıyor birdenbire, yeniden bağlan yerine atıyor, çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS düşmesi mu yiyorsun? Yiyorsan ekran kartı sürücülerini güncelle. Bize ekran kartının modelini gönder ben sana NVIDIA'dan sürücü vereyim.

FPS iyi aslında bir sıkıntı yok Windows 11'e yeni geçtim geçtiğimden beri Riot zaten yarım saatte açılıyordu uyumluluk sorun gidericisini açınca açılıyordu anca dün işte bir anda donup gelmeler oluyordu en sonunda oyundan atmaya başladı daha da girmedim GT1030 var ekran kartı olarak Windows 11'e geçince sürücüleri kontrol etmedim.

Hocam bende de oluyordu sil yükle yaptım düzeldi, dosyalar bozulunca da olabiliyor. Bir de LoL oynamamanızı öneririm. 😂

Silip yüklemeyi denerim hocam ama bende Riot da açılmasında sorun var çok geç açılıyor hepsini birden mi silip yüklesem bilemedim. Bu arada öneriniz için teşekkürler lakin oynamaya devam edeceğim galiba :D ADC main.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'e geç eğer GT1030 sürücüsü yoksa. Windows 11 ile 10 neredeyse aynı. (tasarım haricinde) aynı NT çekirdeği.

10a geçersem düzelir mi sorun.

Windows 10'e geç eğer GT1030 sürücüsü yoksa. Windows 11 ile 10 neredeyse aynı. (tasarım haricinde) aynı NT çekirdeği.
Fortnite vs. de oynuyorum lakin onda öyle birşey olmadı bide windows 11 e dün geçmedim düne kadar birşey yoktu sadece riot geç açılıyodu

Fortnite vs. de oynuyorum lakin onda öyle birşey olmadı bide windows 11 e dün geçmedim düne kadar birşey yoktu sadece riot geç açılıyodu

Dosya Ekleri

• 1734172272796.png
    1734172272796.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı