Hocam bendede oluyordu sil yükle yaptım düzeldi, dosyalar bozuluncada olabiliyor. Birde LoL oynamamanızı öneririm.LoL'de bugün birdenbire donup gelmeler oluyordu, şimdi de oyundan atmaya başladı, atıyor birdenbire, yeniden bağlan yerine atıyor, çözüm bulamadım.
FPS düşmesi mu yiyorsun? Yiyorsan ekran kartı sürücülerini güncelle. Bize ekran kartının modelini gönder ben sana NVIDIA'dan sürücü vereyim.
Hocam bende de oluyordu sil yükle yaptım düzeldi, dosyalar bozulunca da olabiliyor. Bir de LoL oynamamanızı öneririm.![]()
Windows 10'e geç eğer GT1030 sürücüsü yoksa. Windows 11 ile 10 neredeyse aynı. (tasarım haricinde) aynı NT çekirdeği.
Fortnite vs. de oynuyorum lakin onda öyle birşey olmadı bide windows 11 e dün geçmedim düne kadar birşey yoktu sadece riot geç açılıyoduWindows 10'e geç eğer GT1030 sürücüsü yoksa. Windows 11 ile 10 neredeyse aynı. (tasarım haricinde) aynı NT çekirdeği.
Fortnite vs. de oynuyorum lakin onda öyle birşey olmadı bide windows 11 e dün geçmedim düne kadar birşey yoktu sadece riot geç açılıyoduWindows 10'e geç eğer GT1030 sürücüsü yoksa. Windows 11 ile 10 neredeyse aynı. (tasarım haricinde) aynı NT çekirdeği.
Windows 10'e geç eğer GT1030 sürücüsü yoksa. Windows 11 ile 10 neredeyse aynı. (tasarım haricinde) aynı NT çekirdeği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.