Bu arada program virüslü değil, konuyu açtığımdan beri kullanıyorum hatta o kadar çok kullandımki Discord sunucularında moderatör oldum ortalama 8Klık bir sunucuları var içindeki virüsler ise false positive dediğimiz Windows'un dosyaya erişemediği için virüs türüdür yani normalde virüs yoktur.
Bu arada program virüslü değil, konuyu açtığımdan beri kullanıyorum hatta o kadar çok kullandımki Discord sunucularında moderatör oldum ortalama 8Klık bir sunucuları var içindeki virüsler ise false positive dediğimiz Windows'un dosyaya erişemediği için virüs türüdür yani normalde virüs yoktur.
Kanka 1 seneden fazla oldu halada kullanıyorum bir şeyde olmadi aradan kac gun geçmiş hala bana mesaj geliyor ya isteyen kullansiz istemeyen kullanmasin
Kanit? Kanka ben bir ton virüs gordüm GitHub'dan kolay kolay virüslu dosya cikmiyor bilginize adamlar onca şey paylasiyor gidip Kaspersky gibilerde test yapin ciddi bir şey cikarsa yaz kardesim mahvediyor demissin 68MB RAM %1 alti islemci kullanimi ile mi mahvediyor