LoL S11'in En Güçlü Herosu Hangisi?

Mid de AP herolara karşı.
1615995479282.png

İtemler;
Ölümcül Kalkanyay - Saldırı hızı botu - Kanasusamış - Ölümün Dansı - Ebedi kılıç - Mortal Reminder Anti heal için.(Türkçesi Fani hatıratı olması gerek unuttum. :utanç: ) İtemi alta bıraktım.
1615995634494.png

peki zaten bir şampiyona ne çıkacağın belli değilmidir büyücülere yetenek gücü normallere fiziksel hasar
Büyücülerin itemleri pek değişmez sadece karşıda Fiziksel Hasar veren "AD" çarları varsa Zhonya tarzı zırh veren itemler alınır ama onun dışında itemler büyücülerde pek değişiklik göstermez.

Hayır Nasus güçlü falan değil. Meta early metası Early'de oyununu bitirirler Nasus'u. Stack yaptırmazlarsa hiçbir şey değil arkadaşın plat 3'ten yukarı çıkamaz Nasus ile.

Şu anki metayı bilmiyorum fakat ben ne zaman Nasus banlamazsam o Nasus oyunu taşıyor. Zaten yazıda da dedim early de bir işe yaramıyor diye. Metaya hakim arkadaşlar bunu anlayabilir.

Şu anki metayı bilmiyorum fakat ben ne zaman Nasus banlamazsam o Nasus oyunu taşıyor. Zaten yazıda da dedim early de bir işe yaramıyor diye. Metaya hakim arkadaşlar bunu anlayabilir.
Nasusu first pick'ten almak zorunda kalsan ve karşına early'de güçlü çarlar gelse, olaf vb. Latede stack kasamıyor artık nasus. Nasus'ta 150k kadar ustalık puanım var TR sıralamasında 190'a kadar çıkmıştım. S11'de bıraktım son bir buff gelmişti ondan sonra güzel olabilir ama bıraktım oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı