LoL Şampiyon Önerisi

Bana kalırsa paranızı biriktirin ve Heimerdinger alın. Ben çok berbat bir oyuncu olmasam gayet güzel kullanabilirim. Şuna dikkat edin : Ultiyi bir şampiyon yaklaştığında kullanın ve roketle birleştirin adamın yarı canına kadar alıyor artık ne kadar canı varsa.
 
Master Yi'ye herkes kolay diyor fakat ben bunun kolaylığını göremedim çok karışık bir şampiyon. Yeni başladıysan Garen alabilirsin çok kolay bir karakterdir.
 
İrfan arkadaşıma tamamen katılıyorum yeni başlayanlar Master Yi gibi şampiyonlar öneriyorlar fakat mekaniklerini kavramak yeni başlayanlar için zor olabilir Master Yi ye düz vuruş karakteri olarak bakanlarıda anlamıyorum zaten bu çevre genelde silver bronz eloya sahip kişiler. Yeni başlayanlar Garen, Ashe, Teemo gibi daha temel şampiyonları oynamaları öğrenme süreçlerini hızlandıracağını düşünüyorum.
 
Oyunu bıraktım lakin Draven şampiyonu ile karşı takımı ağlattığımı biliyorum :)
Uzaktan dürtüp kill almayı seviyorsan Draven iyi bir tercih olacaktır. Yani ileri zamanda almanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı