LoL Şampiyon Tavsiyesi

Sanırım iki ihtimali var,ya Launcherı açtığımızda bize 2 seçenek sunulacak League of Legends mı Taktik Savaşları mı diye,ya da oyun içerisinde sekmelerin yanında bulunacak yani mağaza ganimet simgelerinin yanında taktik savaşları olacak. PBE'de 2. anlattığım gibi ama PBE olduğu için kesin bir şey yok bi de Dora'nın anlattığını yanlış anlamadıysam 1. Şekildeki gibi olacak.

Ben ilk zamanlarından beri oynuyordum oyunu ama şu an oynanacak gibi değil cidden. Adam selam vermek için küfür ediyor ya:) Bak botlara, ne güzel efendi efendi kesiyorlar birbirlerini:)
Hocam yaş kitlesi iyice düştü 3-5 yaşındaki veletler geliyor maça sövüp sövüp duruyorlar çıldırtıyorlar maç sonu lobiye gel diyorsun çocuk tamam diyor maç sonu istek atıyorsun gelmiyor. Çok sıkılıyorum durum böyle olunca :( . İnsanın oyunu silesi gelmiyor değil.

PBE'ye giremiyorum hep "Over 9000" kişi sayısı beliriyor. Ayrı uygulama çıkartmaları lazım ARAM oynayacağım TFT yüzünden giriş yapamıyorum.

Annie.
Şuan server tekrardan açıldı 5 dakika bile olmadı bakımdaydı PBE ben de hala giriş yapmaya çalışıyorum.Bende de over 9000 yazıyor vr 6-11 dakika arasında değişiyor süre muhtemelen 30 dakika içinde açılır dün 4 saatte giriş yapmıştım.

Dotayı bilmiyorum ama PBE'de oyunun içerisindeydi.
Açılırsa eğer ve buradan paylaşılır görürsen beni de etiketlersen sevinirim. Çok önemli bir şey değil ama gözden kaçarsa diye:) Öğrenmiş oluruz hem:)
Hocam yaş kitlesi iyice düştü 3-5 yaşındaki veletler geliyor maça sövüp sövüp duruyorlar çıldırtıyorlar maç sonu lobiye gel diyorsun çocuk tamam diyor maç sonu istek atıyorsun gelmiyor. Çok sıkılıyorum durum böyle olunca :(. İnsanın oyunu silesi gelmiyor değil.
Valla ben bir kere birini tehdit ettim yapacak bir şey yok. Adam duruyor duruyor küfür ediyor bana. Dedim en son bak seni bulurum diye. Salatalık bir yerde Instagram gibi bir şey paylaşmış tam hatırlamıyorum. Bunu bir melettim. "Abi n'olur, özür dilerim, bir daha yapmayacağım" vs. Dedim "bir kere daha klavye başında görmeyeceğim seni yoksa yine gelirim" diye. Adam offline oldu kayboldu gitti:) Memlekete mi kaçtı nedir:)

Şuan server tekrardan açıldı 5 dakika bile olmadı bakımdaydı PBE ben de hala giriş yapmaya çalışıyorum.Bende de over 9000 yazıyor vr 6-11 dakika arasında değişiyor süre muhtemelen 30 dakika içinde açılır dün 4 saatte giriş yapmıştım.
Bütün isteğimin içine edildi, günün farklı saatlerinde giriş yapmaya çalışıyorum ancak hep 9000.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı