LoL Şampiyon tavsiyesi

Üstadım nasıl oynuyorsun onu o varillerin kombosunu kaçlı yapabiliyorsunuz?

3'Lü varil kombosu var, hayalet varil kombosu var bu(bu benim kendi isimlendirmem),gerçek hasar kombosu var.(Varilleri patlatınca pasif yenileniyor.).2 varili birleşmeyecek şekilde koyup ortasına hızlıca bir tane daha varil koyup patlatma var. Var da var.

3'Lü varil kombosu var, hayalet varil kombosu var bu(bu benim kendi isimlendirmem),gerçek hasar kombosu var.(Varilleri patlatınca pasif yenileniyor.).2 varili birleşmeyecek şekilde koyup ortasına hızlıca bir tane daha varil koyup patlatma var. Var da var.

Aynen bunları yapmak çok zor o anda karar vermek zorundasın o yüzden GP oynayamıyorum genellikle kai sa ve aphelios oynuyorum.

Aynen bunları yapmak çok zor o anda karar vermek zorundasın o yüzden GP oynayamıyorum genellikle kai sa ve aphelios oynuyorum.

Zor karakterin getirisi çok oluyor.
Arkadaşın elosu düşükse çok rahat çıkar. Düşük eloda GP ye karşı nasıl oynanacağını bilmiyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı