LOL Tam ekran yapamama sorunu

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 21.982

A10

Kilopat
Merhaba. Bilgisayarıma LOL indirdim ama tam ekran yapamıyorum. İş yerindeki arkadaşım mobil versiyonunu oynarken indir birlikte oynayalım dedi. Ben de indirdim ve hoşuma gitti. Mobilde böyle ise PC daha iyidir diye düşündüm ve indirdim. Ama bir türlü tam ekran yapamadım ve tam ekran olmayınca da oyunu oynayasım bile gelmedi. Tam ekran yapmayı bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarda tam ekran seçeneği var. Alt+Enter kısayolunu da deneyebilirsiniz.
Ayarlarda tam ekran seçeneğini göremedim. Üstelik çözünürlük olarak en yükseği 1600×900.
Mobil LoL derken ? o mobil oyunun tam ismi nedir ?
Mobile legends. LOL daha önce hiç oynamadım. Ama izlediğim videolarda birbirlerine fazlasıyla benziyorlar.
LOL dosyalarına girin Config>game.cfg dosyasını not defteri olarak açın orda WindowMode=0 yazan yeri WindowMode=2 yapmayı deneyin.
Veya tam tersi 2 ise 0 yapın orayı.
Akşam denerim. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ayarlarda tam ekran seçeneğini göremedim. Üstelik çözünürlük olarak en yükseği 1600×900.

Mobile legends. LOL daha önce hiç oynamadım. Ama izlediğim videolarda birbirlerine fazlasıyla benziyorlar.

Akşam denerim. Teşekkür ederim.
knk bendede aynı sorun vardı denedım ama olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı