LoL TR serveri sonucum

Ondan bahsetmiyorum hocam Urgot ile Sylas'ı kesemiyorsa diğerlerini kesecek Urgot ve sylasa 5 kişi girecekler veya kesmicekler baron ve kadim almaya çalışıp öyle bitirebilirler.
Sylas'ın ona izin vereceğini sanmam, o itemlerle E değdiği an Talon'u tekleyebilir.

Sylas'ın ona izin vereceğini sanmam, o itemlerle e değdiği an Talon'u tekleyebilir.

Sylas illaki base atacak veya farklı yerlere gidecek Talon çok hızlı bir çar haritayı totemleyip tek adam gördüğü anda teklemeye gidebilir.
Örnek TF olmadan önce Sylas midde ise botta duran ADC ve Support'u kesip TF başlatabilir eğğer Sylas yanından ayrılmıyorsa 5 kişi baron alıp lanelerden yarabilirler çok fazla varsayım var ama olsun.

2 senedir ne dereceli oynarım ne normal oyun nadiren 1-2 el aram atardım. Bugün esnek dereceli oynadım arkadaşla 7 maçtan 4 tane kazanabildik, kaybettiğimiz maçlarda gelen mid ve toplane farm almayı bile bilmiyordu, ölüp ölüp durdular. Senelerdir aynı saçmalık ama takımın kötüyse taşımak eski sezonlara göre daha zor olmuş onu söyleyebilirim. Sezon 5'te Statik-Ebedi kritik Rengar buildiyle 35-40 kill aldığımı biliyorum elmas eloda.

Hocam bronz eloda oynayıp herkesin e spor maçlarında olduğu gibi kule altı dakika farmlayıp ölmemesinimi bekliyorsunuz anlamadım? İnsanlar öğrenmeye çalışıyor oyunu madem çok iyisiniz gidin rank kasın kapalı seçime kimse tryhard oynamak için girmiyor.

İş sizde bitiyor
10 kişinin olduğu bir oyunda bir kişiye iş kalacak olsaydı o diğer 9unun olmasına gerek olmazdı. Bu adam her takımı ayı gibi taşımak zorunda değil? Deli oluyorum şöyle yazıyor olmanıza. Adam oyunun best oyuncusu olup kaybetse yine diyorsunuz. Öyle bir şey yok.

10 kişinin olduğu bir oyunda bir kişiye iş kalacak olsaydı o diğer 9unun olmasına gerek olmazdı. Bu adam her takımı ayı gibi taşımak zorunda değil? Deli oluyorum şöyle yazıyor olmanıza. Adam oyunun best oyuncusu olup kaybetse yine diyorsunuz. Öyle bir şey yok.

40 kill 0 asist 0 görüş skorun varsa bu oyunu sen taşıyacaksın tabi.
Düşük elodan çıkmak isteyen sensin sonuçta oranın stucklarıyla beraber oyun kazanılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı