Bende de aynı sorun var bunları kurdum ve bilgisayarımı yeniden başlamattım ancak işe yaramadı formatta attım ancak oda işe yaramadı hala aynı sorunla karşı karşıyayım.
Bende de aynı sorun var bunları kurdum ve bilgisayarımı yeniden başlamattım ancak işe yaramadı formatta attım ancak oda işe yaramadı hala aynı sorunla karşı karşıyayım.
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...
www.microsoft.com
Bu ikisini kurun, yeniden başlatın. Olmazsa DLL'yi indirip kendiniz atmayı deneyin.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...