LoL ve CS:GO Bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
LoL hakkında bir şey söyleyemem hiç oynamadım ama CS:GO çok fazla oyuncu kaybetti ve bu kayıp hala devam ediyor. Bitmesine bitmez ama eski günlerine dönmeleri de neredeyse imkansız.
@ınFlames140 Bence yanılıyorsunuz turnuvalar haricinde CS GO ilk beşe bile giremiyor.
Özel bir etkinlik veya maç olmadigi surece millet neden ayni anda twitche girip ayni oyunu izlesin?

@ınFlames140 Ben de onu diyorum. Önceden insanlar turnuva haricinde bir sürü CS yayıncısını da takip ederdi PUBG ve Fortnite gibi yeni akımlar daha çok izlendiği için yayıncıların da büyük kısmı oraya geçiş yaptı. Kaldı ki Steam Charts verilerine göre şu an anlık PUBG oyuncusu CS GO'nun yaklaşık beş katı. Bu veriler kesin olmasa da karşılaştırma yapmak için kullanılabilir.

CS:GO şuanda düşüşte olsada biteceğini sanmam. Ama LOL gitgide sönüyor. Bunu bilen Riot her sezon başı ağır dengelemelerle oyunu hareketlendirmeye çalışıyor. Fakat bu geçici çözüm daha ne kadar götürür Riot'u bilemem. CS:GO hilelere karşı ciddi bir şeyler yapıp hileci sayısını azaltabilirse eskisi gibi olur.

League of legends'in rapor sistemi ve oyundaki saçma dengelemeler'den dolayı biteceğini düşünüyorum. CSGO bitti zaten bana göre.

CS:GO Aynı CS 1.6 gibi olacak, insanların 1.6 oyununu sırf grafiklerden dolayı bıraktığını mı sanıyorsunuz? Milyonlarca oyuncusu vardı ve bırakmalarının sebebi; Diğer oyunların rekabeti arttıran unsurlara sahip olmasıydı. Daha açık olursam eğer; Örneğin LOL' de ki küme sistemi, herkes anlamıştır. CS:GO' da evet bir sınıf sistemi var fakat pek yeterli değil.

LOL bırakma sebebim tamamen oyunun saçma yeniliklerle ve para kazanmak için arka arkaya çıkarılan şeyler yüzünden.

CS:GO bırakma sebebim artık sıktı, çünkü oynadığım ve sıkılmadığım tek map vardı o da "de_dust2" değişince acayip sinir oldum ve birdaha oyuna girmedim.

CS:GO bitmez. Bütün dünyada eSports olarak oynanan en büyük oyunlardan birisi. LOL için emin değilim ama, şunu biliyorum şu dünyada Ultima Online bitmediyse hiçbir oyun bitmez. :)

Bitmesi taraftarıyım.

CS:GO'yu bilmem de LoL'de son gelen yeniliklerden dolayı eski oyuncularını kaybediyor gibi ama aynı zamanda yeni oyuncular başlıyor. Bu şekilde biteceğini düşünmüyorum. Keşke insanlar CS:GO ve LoL yerine PUBG oynasa.
CS:GOyu 60 FPS oynabileceğin bir sistem ile PUBGyi 60 fps oynayabileceğin sistemler arasındaki fiyat farkını söylermisin arkadaşım. CS:GOyu ofis bilgisayarlarında bile oynayabiliryorsun ama PUBG için parayı dökmek gerekiyor.

CS:GOyu 60 FPS oynabileceğin bir sistem ile PUBGyi 60 fps oynayabileceğin sistemler arasındaki fiyat farkını söylermisin arkadaşım. CS:GOyu ofis bilgisayarlarında bile oynayabiliryorsun ama PUBG için parayı dökmek gerekiyor.
Size katılıyorum zaten bu tarz LOL Dota Cs gibi oyunların oynanması nedeni kötü sistemlerde de çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı