furkanberk06
Megapat
Mount & Blade II: Bannerlord çıksa da bitseler.
Özel bir etkinlik veya maç olmadigi surece millet neden ayni anda twitche girip ayni oyunu izlesin?LoL hakkında bir şey söyleyemem hiç oynamadım ama CS:GO çok fazla oyuncu kaybetti ve bu kayıp hala devam ediyor. Bitmesine bitmez ama eski günlerine dönmeleri de neredeyse imkansız.
@ınFlames140 Bence yanılıyorsunuz turnuvalar haricinde CS GO ilk beşe bile giremiyor.
CS:GOyu 60 FPS oynabileceğin bir sistem ile PUBGyi 60 fps oynayabileceğin sistemler arasındaki fiyat farkını söylermisin arkadaşım. CS:GOyu ofis bilgisayarlarında bile oynayabiliryorsun ama PUBG için parayı dökmek gerekiyor.Bitmesi taraftarıyım.
CS:GO'yu bilmem de LoL'de son gelen yeniliklerden dolayı eski oyuncularını kaybediyor gibi ama aynı zamanda yeni oyuncular başlıyor. Bu şekilde biteceğini düşünmüyorum. Keşke insanlar CS:GO ve LoL yerine PUBG oynasa.
Size katılıyorum zaten bu tarz LOL Dota Cs gibi oyunların oynanması nedeni kötü sistemlerde de çalışıyor.CS:GOyu 60 FPS oynabileceğin bir sistem ile PUBGyi 60 fps oynayabileceğin sistemler arasındaki fiyat farkını söylermisin arkadaşım. CS:GOyu ofis bilgisayarlarında bile oynayabiliryorsun ama PUBG için parayı dökmek gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.