LoL vs Valorant

Şuanda aktif olarak LoL oynayan birinin bu soruya Valorant daha iyi diyeceğini düşünmüyorum. Bence kesinlikle LoL çok daha iyi bir oyun. Toxic kitleyi saymıyorum onlar her oyunda var zaten.
 
Hocam bazı 12-13 yaşındaki çocukları 18-19 yaşındaki abiler yüzünden öyleler. 13 yaşındayım abimiz koşarak vuruyor böyle böyle yapman gerekiyor diye anlatıyorum küfür ediyor. Sen mi öğreteceksin bana diyor. Saygımı her ne kadar korumaya çalışsamda sinirleniyorum bir yerden sonra. Silver eloda her el +30 vuruyorum. Tek çözüm Varşova veya Paris girmek.
Klasik Valorant kitlesi :) En iyisi chatten konuşmak, kimse senin yaşını anlayamaz. Doğru düzgün yazarsan senden büyükler bile abi diyebilir.
 
Klasik Valorant kitlesi :) en iyisi chatten konuşmak, kimse senin yaşını anlayamaz. Doğru düzgün yazarsan senden büyükler bile abi diyebilir.

Technopat sağ olsun artık öyle yapıyorum tüm yazım kurallarına da alıştım zaten :).
 
Moba dışında online oyun sevmem o yüzden LoL. Gerçi online oyun olarak sadece onu oynuyordum da Paladins'e başladım geçen. O da gayet güzel bir moba ama bazı tanklara nerf gelmeli assassinlerden daha çok vuruyorlar. Tek eksi yanı bu sanırım denge yok oyunda.
 
Kitle konusuna gelecek olursak LoL gerçekten daha berbat. Hata yaptığında saniyesinde söven insanlardan tut, koridor salmayan, her şeyi bildiğini sanan vs. Valorantın kitlesi de çok iyi değil tabi. Birisi MOBA oyunu birisi FPS. Kişiden kişiye göre değişebilecek bir seçim. Ayrıca iki oyunda 5v5. Bana göre LoL daha iyi bir oyun. Valoranta başladığımdan beri alışamadım. Hoşuma gitmedi açıkçası. LoL daha çok strateji gerektiren eğlenceli bir oyun. Kişiden kişiye göre değişen bir seçim aslında. Benim gibi senelerdir LoL oynayan biri burada gelip de Valorant daha iyi demez tabi ki.
 
İkisini de uzun süre oynadım sayılır bu soruya cevabım kesinlikle LoL. Türkiye serverinde LoL'den Valorant'ya geçti çoğu kişi ve toxiclik bir nebze azaldı ve Valorant'ta troll gelince sustursam bile sinirim geçmiyor ama LoL'de susturup maça devam edebiliyorum belki de alıştığım için ama LoL daha iyi bence.
 

Geri
Yukarı