LOL West'e geçiş sizce iyi bir fikir mi?

LASKEH123

Centipat
İlerde profesyonel oyuncu olmak istiyorum, oyunu çok güzel oynarım fakat TR Server'ında Elohell'e düştüm ve ciddi mana da söylüyorum adamlar leş. Hero denemeye girenler bile var. Ben de West'e sıfırdan geçeceğim fakat alışma sürecinde sorunlar yaşar mıyım ve West'e geçmem iyi fikir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki yeterince iyi değilsin, taşıma potansiyelin olsa bile taşıyamıyorsun, takımını yönlendiremiyorsun. Destek rolü bu konuda istisna ama eğer diğer rolleri oynayan birisiysen ve taşıyamıyorsan, demek ki diğerlerinden farkın yok. Diğerleri de takımı suçlarlar, sen de aynısını yapıyorsun. Ben nasıl sırf bu sezon 5-6 hesabı EUW'de elmasa çıkardım, bana aynıları gelmiyor muydu? West'e geçersen, bir anda daha iyi oynayacağını zannetme. TR'de nasılsan, EUW'te de aynı olacaksın. Geçiyorsan geç, low elo her zaman aynı, TR'si, EUW'i fark etmiyor. Asıl fark elmas 3 ve üzerinde fazlasıyla göze çarpıyor.
Bak şimdi zamanında ben de diamonda çıktım fakat olaylar oldu bu hesaba geçtim. Bak Lane de ezer roam atar junga yardım eder her şeyi yaparım ( Mid mainim ). Fakat sana şunu sorucam yatarak oynayıp feedleyip junga söven adamlar veya lane de 1 kill verince open diyen adamlar olunca sencen nasıl taşıyıp bu adamları yönlendireyim bro? Weste geçme sebebim de orda adamlar en azından feedlese bile oyundan vazgeçmiyor,işte TR nin sorunu bu direk vazgeçiyorlar bu yüzden taşımak imkansız

@LASKEH123 İşte bu yüzden "Taşıyan nasıl taşıyor?" yazdım. Bana, ona, buna aynı yapıda adamlar gelmiyor mu? Hepimize geliyor, peki çıkan nasıl çıkıyor? Zamanında birlikte oynadığım boosterlar oldu, onlardan öğrendiklerimi ekleyeyim, bu arada ikisi de şu an ligde aktif şekilde oynayan kişiler. Yaklaşık bir ay önce beraber oynadığım boosterlar da aynısını uyguluyordu:

Takımı susturup umursamamak yerine yazmayı tercih et, komut ver, elinden geldiğince ping kullan ve etkileşim halinde ol çünkü onlar senin düşündüğünü düşünemiyorlar, zaten bu nedenle aynı yerde takılı kalmışlar. Kulağa çok basit geliyor ama gerçekten olay biraz da bundan ibaret. İletişimi kesmek yerine, tam aksine normalden daha çok iletişim halinde ol. Ölürlerse pinglemek yerine, sorun olmadığını ve oynamaya devam ederse kazanacağını yaz. Hiçbiri etki etmiyorsa onlarca platform var duo bulmak için, denginde birini bul, birlikte yükselin. Son cümlene tamamen katılıyorum. Feedleseler bile oyunda kalıyorlar, trolleseler bile takımın genelini şiddetli derecede etkileyecek şeyler yapmıyorlar, yine geçiyorlar bir köşeye ve oynamaya devam ediyorlar. Sadece "EUW'e geçince daha iyi oynamaya başlayacağım." düşüncesine kapılma, ben de yazımı bu düşünceye kapıldığını varsayarak yazdım. Ayrıca,
oyunu çok güzel oynarım fakat TR Server'ında Elohell'e düştüm
yazısını gördükten sonra tamamen öyle olduğun kanısına vardım.

@LASKEH123 İşte bu yüzden "Taşıyan nasıl taşıyor?" yazdım. Bana, ona, buna aynı yapıda adamlar gelmiyor mu? Hepimize geliyor, peki çıkan nasıl çıkıyor? Zamanında birlikte oynadığım boosterlar oldu, onlardan öğrendiklerimi ekleyeyim, bu arada ikisi de şu an ligde aktif şekilde oynayan kişiler. Yaklaşık bir ay önce beraber oynadığım boosterlar da aynısını uyguluyordu:

Takımı susturup umursamamak yerine yazmayı tercih et, komut ver, elinden geldiğince ping kullan ve etkileşim halinde ol çünkü onlar senin düşündüğünü düşünemiyorlar, zaten bu nedenle aynı yerde takılı kalmışlar. Kulağa çok basit geliyor ama gerçekten olay biraz da bundan ibaret. İletişimi kesmek yerine, tam aksine normalden daha çok iletişim halinde ol. Ölürlerse pinglemek yerine, sorun olmadığını ve oynamaya devam ederse kazanacağını yaz. Hiçbiri etki etmiyorsa onlarca platform var duo bulmak için, denginde birini bul, birlikte yükselin. Son cümlene tamamen katılıyorum. Feedleseler bile oyunda kalıyorlar, trolleseler bile takımın genelini şiddetli derecede etkileyecek şeyler yapmıyorlar, yine geçiyorlar bir köşeye ve oynamaya devam ediyorlar. Sadece "EUW'e geçince daha iyi oynamaya başlayacağım." düşüncesine kapılma, ben de yazımı bu düşünceye kapıldığını varsayarak yazdım. Ayrıca, yazısını gördükten sonra tamamen öyle olduğun kanısına vardım.
Evet ben biraz anlatırken yanlış anlatmışım biraz çok aşağılayıcı tarzında yazmışım fakat bu aralar çok karşılaştım bir kaç kişiyle ondan. Ama haklısın dediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim yardımın için.

Tam olarak olay bu ağzına sağlık. Kardeşim sen meta şampiyonlarını takip edip meta neyse ona göre mi alıyorsun? Yoksa bildiklerinle her yamada aynı şekil devam mı?
Bana özelden ulaşabilmen mümkün mü? Oyunumu geliştirmek hakkında çok daha detaylı sorular sormak istiyorum. Discord adresim: Amadeus#2848.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı