@Milijas Düşük elo klasiği, yazdığım gibi, TR'si ya da EUW'i fark etmiyor. TR'de bunu yaşarsın, EUW'de bunun lacivertini. Ben TR'de oynarken bir kere gank yiyip "open" yazan pek çok kişiyle karşılaştım. Oynadığım Master+ eloda oyuncu sayısı az olduğu için de sürekli aynı kişiler geliyordu maçlarıma ve bilerek trollüyorlardı, zaten bu fazlaca yaşanmaya başlayınca ben de EUW'e geçtim. Orada da aynı durumla Plat-Diamond arasında karşılaştım, düşününce çok daha vahim geldi bana. Sanki EUW'de oynayan yokmuş gibi, aynı kişiler gelip duruyordu ama hiçbiri bile bile trollemedi. Kimisi fark edip bir şey yazmadı, kimisi yazsa da trollemedi, oyununu oynadı. Kısacaıs pek çok şey aynısının laciverti. TR bu konuda daha kötü, doğru. Ama burada konu sahibinin "EUW'e geçersem daha iyi oynamaya, hızlıca lig atlamaya başlarım." düşüncesine kapıldığını düşünüyorum. Geçince görecek zaten daha mı kolay, yoksa düşündüğünün aksine daha mı zor olduğunu. Bu nedenle yorum yaptım, herkes EUW'e geçip daha iyi oynayacağını zannediyor ama oynayışta değişen bir şey yok. Oyuncular biraz daha bilinçli olduğu için biraz daha iyi hissediyorsunuz sadece kendinizi ama asıl değişen siz değilsiniz, sizin oynayışınız hep aynı. Gelişen TR'de de gelişir, EUW'de de. Burada asıl sıkıntı, milletin EUW'e geçip daha iyi oynadığını sanması ve TR'yi aşağılaması. EUW'de silver-gold elodan hesap çıkartıken kaç Türk'e denk geldim, aklın, hayalin durur. Onlara sorsan EUW daha iyi, ama hala aynı elodalar, belki daha da aşağısında.