abadestliveled
Hectopat
Tamam o zaman hocam, 100 bin liralık bilgisayarınız olduğu zaman bize de yayın açarsanız çok mutlu olurum, bende her gün başka oyun yayını izleyerek sabahlamış olurum

Tamam o zaman hocam, 100 bin liralık bilgisayarınız olduğu zaman bize de yayın açarsanız çok mutlu olurum, bende her gün başka oyun yayını izleyerek sabahlamış olurum
Bu sistem hikayeli oyunlar için yeterli midir?ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Black Myth: Wukong Hediyeli RAM 32 ve 1 TB SSD yapabilirseniz işinizi görür bu sistem hocam.
Gayet yeterli.Bu sistem hikayeli oyunlar için yeterli midir?
Tamam o zaman hocam, 100 bin liralık bilgisayarınız olduğu zaman bize de yayın açarsanız çok mutlu olurum, bende her gün başka oyun yayını izleyerek sabahlamış olurum![]()
Bu sistem hikayeli oyunlar için yeterli midir?
Hocam estağfurullah konudan sapmış gibi olucaz ama, tek oyun oynamam, 5 konsolum var 2 raf kadar da kutulu oyunum var. İnsanları oynadığı oyuna göre yargılamak yanlış bence, ben hep online veya hep hikayeli oyunlardan zevk almam. Steam'de oyun başarım ve saatlerime bakarak da görürsün zaten. Ama ben bu oyunlardan değil de aynı zevki League of Legends'dan alsaydım kesinlikle onu oynardım zatenTamam kardeşim, seninde 100k değerinde bir bilgisayarın olduğu zaman tek oyun oyna. Belki o oyunun ustası olursun.
Yeterlidir, RTX destekli bir ekran kartı var, aynı zamanda DLSS ile de daha yüksek FPS'ler alabilirsin. Ayrıca renkli bir sistem istiyorsan beyaz setup falan yapacaksan aynı sitede beyaz hazır sistem de var, onun parçalarını özelleştirip onu da satın alabilirsinBu sistem hikayeli oyunlar için yeterli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.