Valorant 3. parti yazılımdan dolayı hesap banlanma

eneszengin0

Femtopat
Katılım
27 Mart 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 aydır oynamıyordum. Dün arkadaşlarla girelim dedik. Oyuna girdim ama hiçbir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılım kullanmaktan hesabımı kalıcı olarak banladıklarını söylediler. Bunun üzerine 8 farklı hesap açıp hepsinde denedim ancak hepsi banlandı. En son çare bilgisayarı baştan kurdum. İlk Valorant'ı yükledim ve gene 3. parti yazılım kullanmaktan yeni açtığım hesabım banlandı. Yardım edebilecek var mı?
 
Haksız yere banlanacağınızı düşünmüyorum. Açıkçası Riot böyle bir şey yapmaz.

Ben de böyle bir şey yaşadım ve arkadaşın dediği gibi oldu tüm oyunlar orijinal tüm uygulamalar vs. orijinal hayatımda hiçbir oyunda hile kullanmadım ama gene de banı yedim bende hatta ticket attım 3 ay ban yedim ama şu an bakıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı