LoL'de 4 Hero oynanır mı?

• Konuyu başlatan 372121
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.261

372121

Kilopat
4 tane Hero da uzmanlaşmak istiyorum. Bazılarıni zaten iyi biliyorum.
  • Voli.
  • Ww.
  • Shaco.
  • Rengar.
  • Mac girerken 1. jung 2. top seciyorum volu ww Shaco zaten top da jung da girilebilir Hero'lar sizce yeterli mi sadece 2 bölgede 4 Hero üst düzey oynamak.

Mid de veya bot da üst düzey oynayabildigim Hero yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üst düzey oynamakta var OTP olmakta var, bana göre Shaco OTP olman daha mantıklı, düz mantıkla gidersek hem orman, hem solo, hem destek oynayabildiğin mükemmel mobil bir champ.

Rengar OTP sayilir hocam diğerlerini de başlandığında falan kullanmak için geliştirmek istiyorum.

Benim tavsiyem insanların az yasakladığı ve güçlü olan şampiyonları mainlemen yönündedir. OTP olabilirsin bu şampiyonlarda, çünkü bazı şampiyonlar o kadar az oynanıyor ki 100 maçta 5 kere ya banlanır ya banlanmaz. Ama öyle genel geçer şeyleri oynarsan şampiyonum banlandı diyerek feedlemeye başlarsın.

4 tane Hero da uzmanlaşmak istiyorum. Bazılarıni zaten iyi biliyorum.
  • Voli.
  • Ww.
  • Shaco.
  • Rengar.
  • Mac girerken 1. jung 2. top seciyorum volu ww Shaco zaten top da jung da girilebilir Hero'lar sizce yeterli mi sadece 2 bölgede 4 Hero üst düzey oynamak.

Mid de veya bot da üst düzey oynayabildigim Hero yok.

Eğer bir SUP pre bulabilirsen Yuumi alan Warwick'le çok güzel şeyler yapabilirsin başka çar istiyorsan midde basit olarak Veigar önerebilirim lateye kalırsa karşısına çıkanı tokatlıyıp geçiyor.

Rengar OTP sayilir hocam diğerlerini de başlandığında falan kullanmak için geliştirmek istiyorum.

Rengar bir şekilde outplayed edilebiliyor, onun dışında 6 Level'a kadar da gangleri kuvvetli değil, hatta sonrası için bile sadece ultinle gelebiliyorsun koridorlara, kuvvetli bir şampiyon fakat akıllı bir Shaco oyuncusu zehir zemberek kanserojen ganglerle hem erken oyunda takımını öne geçirebiliyor hem de görüş avantajına sahip oluyor.

Benim tavsiyem insanların az yasakladığı ve güçlü olan şampiyonları mainlemen yönündedir. OTP olabilirsin bu şampiyonlarda, çünkü bazı şampiyonlar o kadar az oynanıyor ki 100 maçta 5 kere ya banlanır ya banlanmaz. Ama öyle genel geçer şeyleri oynarsan şampiyonum banlandı diyerek feedlemeye başlarsın.

O yuzden 4'ünde uzmanlasmak istiyorum 4'ü de aynı anda banlanamaz.

Amacın üst düzey liglerde oynamak ise 4 karakter yetmez ve Bu yeni meta tank metası olduğundan
Shaco için hasara yönelik gitmelisin bu karakter dürtme ve yüksek hasar çıkaran bir karakter
Voli ve Warwick için şu zamanlarda tank Build'leri popülerleşti
Rengar içinde pek metaya gireceğini zannetmiyorum.
Lig atlamak gibi bir amacın var ise Jung'a hakim olup üstüne jung karakterlerine hakim olman gerekiyor örnek veriyorum karşına Bel'Veth aldılar senin hemen ramus veya Elise alman gerekecek çünkü Bel'Veth bu metada bir tık daha güçlenecek. Eğer ki amacın lig değil eğlence ise istediğini oynayabilirsin.

Mesela ben hocam. Oyuna sadece Shaco oynamak için giriyorum ve kafayı yiyorum. Yuumi falan alıp son saniye bozmalarını bekliyorum bozmazlarsa ben bozuyorum :D
Beğenmeyenler niye beğenmiyor acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı