Daha iyisi elbette daha iyi olur mantık olarak ama LoL'de HZ farkının hedeflerinize ulaşmada bir engel olacağını sanmıyorum. Valorant ya da CSGO gibi rekabetçi oyunlardan biri olsaydı HZ farkı çok etki ederdi.
Daha iyisi elbette daha iyi olur mantık olarak ama LoL'de Hz farkının hedeflerinize ulaşmada bir engel olacağını sanmıyorum. Valorant ya da CS:GO gibi rekabetçi oyunlardan biri olsaydı Hz farkı çok etki ederdi.
60 FPS gayet iyidir ama ince tepki verip outplay etmeniz biraz zor olacaktır. Örneğin Pyke ultisine prefire bir şekilde zhonya basmazsanız buna refleks veremezsiniz.
LoL'ü uzun süre 60 Hz monitörle oynamıştım. Sistemin de tabii ki belli bir etkisi de var da oynanışa ciddi etkisinin olduğunu sanmıyorum. Oyunda kasmayan, akıcı sisteme sahipsen sorun olacağını sanmıyorum ki öyle ağır oyun da değil.
LoL'ü uzun süre 60 Hz monitörle oynamıştım. Sistemin de tabii ki belli bir etkisi de var da oynanışa ciddi etkisinin olduğunu sanmıyorum. Oyunda kasmayan, akıcı sisteme sahipsen sorun olacağını sanmıyorum ki öyle ağır oyun da değil.