LoL'de 80 FPS alıyorum ama 10 FPS gibi gözüküyor

01Asmodeus

Hectopat
Bilgisayarım Windows 8.1'di geçen günlerde 10'a yükselttim. 8.1 iken LoL'de 80 FPS alıyordum ve gayet akıcıydı Windows 10 da ise 80 almama rağmen oyun böyle bir kasıyor gibi gözüküyor sanki 10FPS oynuyorum da orada 80 yazıyor. Dikey senkronizasyonu açınca geçiyor ama o da Max 60 FPS ve performansı çok düşürüyor sizce çözümü nedir? (aynı sorun Subnautica below Zero'da da var oyunu tam ekran yapınca titriyor)

ayarlardan belirli tikleri kapatıp performans yapıyorduk onu yaptım ve güç seçeneklerinden de performansa aldım. windows oyun modum da açık

xbox game barı mı diyorsunuz?
Aynı sorunu bir arkadaşım Valorantta yaşıyordu. Format çözebilmişti bir tek sorununu. Düzgün ve temiz bir format sonrası sorununuz ortadan kalkacaktır.

Subnautica below Zero sorununu bilmiyorum fakat LoL'de yaklaşık 1 aydır FPS sorunu var hala düzelmedi. Özellikle Alt Tab yaptıktan sonra FPS sabitleniyor 60 FPS veya 80 FPS'e Riot Client ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı