LoL'de Alt+Tab Atınca Mavi Ekran Veriyor

Bu hata oyun yüzünden kaynaklıyor diye biliyorum, harici monitörü çıkartınca sorunun çözülmesi gerek. Yok ben çıkartmam diyorsan da mecburen Alt+Tab atmaman gerek.
Dizüstünün ekranı yetersiz olduğu için aldım zaten ben bu monitörü, akıcı ve büyük ekranda oyun oynayabilmek için. DDU ile güncel sürücüyü kurmayı deneyeceğim. Olmazsa Alt+Tab atmayacağız artık.
Windows'un en güncel sürümünü yükleyin. 2004 olanı.
Hocam şöyle temiz bir kurulum yapmayı ben de düşünmüştüm fakat internet hızım çok düşük olduğu için uygulamalarımı ve oyunlarımı tekrar yüklemem haftalar sürer.

Dizüstünün ekranı yetersiz olduğu için aldım zaten ben bu monitörü, akıcı ve büyük ekranda oyun oynayabilmek için. DDU ile güncel sürücüyü kurmayı deneyeceğim. Olmazsa Alt+Tab atmayacağız artık.
Diğer oyunlarda olmuyor değil mi? Genel bir sorun olsa diğer oyunlarda da olurdu. Riot'a ticket atabilirsin, ticket ekibi cidden iyi. Yardımcı olurlar sana.

Windows Update üzerinden yükleyin o zaman. Belki o zaman düzelir.
Diğer oyunlarda olmuyor değil mi? Genel bir sorun olsa diğer oyunlarda da olurdu. Riot'a ticket atabilirsin, ticket ekibi cidden iyi. Yardımcı olurlar sana.
Tamam arkadaşlar teşekkürler. Riot'a bir ticket atayım olmadı Update üzerinden 2004'e güncellerim. O da olmadı artık Alt+Tab atmayacağız mecbur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı