Dizüstünün ekranı yetersiz olduğu için aldım zaten ben bu monitörü, akıcı ve büyük ekranda oyun oynayabilmek için. DDU ile güncel sürücüyü kurmayı deneyeceğim. Olmazsa Alt+Tab atmayacağız artık.Bu hata oyun yüzünden kaynaklıyor diye biliyorum, harici monitörü çıkartınca sorunun çözülmesi gerek. Yok ben çıkartmam diyorsan da mecburen Alt+Tab atmaman gerek.
Hocam şöyle temiz bir kurulum yapmayı ben de düşünmüştüm fakat internet hızım çok düşük olduğu için uygulamalarımı ve oyunlarımı tekrar yüklemem haftalar sürer.Windows'un en güncel sürümünü yükleyin. 2004 olanı.
Diğer oyunlarda olmuyor değil mi? Genel bir sorun olsa diğer oyunlarda da olurdu. Riot'a ticket atabilirsin, ticket ekibi cidden iyi. Yardımcı olurlar sana.Dizüstünün ekranı yetersiz olduğu için aldım zaten ben bu monitörü, akıcı ve büyük ekranda oyun oynayabilmek için. DDU ile güncel sürücüyü kurmayı deneyeceğim. Olmazsa Alt+Tab atmayacağız artık.
Windows Update üzerinden yükleyin o zaman. Belki o zaman düzelir.
Tamam arkadaşlar teşekkürler. Riot'a bir ticket atayım olmadı Update üzerinden 2004'e güncellerim. O da olmadı artık Alt+Tab atmayacağız mecbur.Diğer oyunlarda olmuyor değil mi? Genel bir sorun olsa diğer oyunlarda da olurdu. Riot'a ticket atabilirsin, ticket ekibi cidden iyi. Yardımcı olurlar sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.