Oyunlarda ve uygulamalarda yüksek ısılara çıkmasına rağmen mavi ekran vermeyen bilgisayar, LoL'de Alt+Tab atınca mavi ekran veriyor. Durdurma kodu da şu: VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR. Şimdiden teşekkürler.
Windows 10 v1909 IS 18363
NVIDIA Sürücü Versiyonu 451.67 Minidump
Bu hata oyun yüzünden kaynaklıyor diye biliyorum, harici monitörü çıkartınca sorunun çözülmesi gerek. Yok ben çıkartmam diyorsan da mecburen Alt+Tab atmaman gerek.
Dizüstünün ekranı yetersiz olduğu için aldım zaten ben bu monitörü, akıcı ve büyük ekranda oyun oynayabilmek için. DDU ile güncel sürücüyü kurmayı deneyeceğim. Olmazsa Alt+Tab atmayacağız artık.
Hocam şöyle temiz bir kurulum yapmayı ben de düşünmüştüm fakat internet hızım çok düşük olduğu için uygulamalarımı ve oyunlarımı tekrar yüklemem haftalar sürer.
Dizüstünün ekranı yetersiz olduğu için aldım zaten ben bu monitörü, akıcı ve büyük ekranda oyun oynayabilmek için. DDU ile güncel sürücüyü kurmayı deneyeceğim. Olmazsa Alt+Tab atmayacağız artık.
Diğer oyunlarda olmuyor değil mi? Genel bir sorun olsa diğer oyunlarda da olurdu. Riot'a ticket atabilirsin, ticket ekibi cidden iyi. Yardımcı olurlar sana.
Diğer oyunlarda olmuyor değil mi? Genel bir sorun olsa diğer oyunlarda da olurdu. Riot'a ticket atabilirsin, ticket ekibi cidden iyi. Yardımcı olurlar sana.