LoL'de Alt+Tab yapınca ekran renkleri değişiyor

Andorsine

Kilopat
Daha fazla  
1 ay önce aldığım laptopa en yeni sürücü vs. kurdum fakat Alt+Tab yapınca sadece LoL oynarken altta DC açık oluyor ve Alt Tab geçişi yaparken 1 kereliğe mahsus renkler gelip gibiyor, ekran bozuluyor. Acaba sorun nedir?

maalesef hala aynı sorun devam ediyor sadece league of legends de bir kere gir çık yapınca düzeliyor
Anladım hocam, benim tavsiyem sorunun resimlerin renkli çıktısını alıp garantiye göndermen olur, denemiş olduğun yöntemleri de not yazıp belirtirsen onlar da aynı şeyleri deneyip göndermez. Yani o kadar para verip bu şekilde saçma sapan bir problem yaşayıp görmezden gelmen mantıksız olur. Garantiye göndermeden önce yine tavsiye olarak sıfırdan format atıp son kez dene. Başta da dediğim gibi büyük ihtimalle GPU arızası. Geçmiş olsun... Ayrıca şunu da söyleyeyim birkaç sene önce ASUS ROG STRIX RX 580 8GB ekran kartımda da aynı problemi yaşıyordum, ALT+TAB yaptığımda, nadir olarak oyun sırasında yada discorddayken ekran aynı bu şekilde oluyordu, herhangi bir ısınma sorunu vs. yoktu, çok yöntem denedim olmadı, neyse ya bir şey olmaz diyip umursamadım en son tamamen gitti, masaüstünde bile ekran çizgi çizgi oluyordu, garantiye gönderdim GPU VRAM değişimi yaptılar tamamen düzeldi.

Anladım hocam, benim tavsiyem sorunun resimlerin renkli çıktısını alıp garantiye göndermen olur, denemiş olduğun yöntemleri de not yazıp belirtirsen onlar da aynı şeyleri deneyip göndermez. Yani o kadar para verip bu şekilde saçma sapan bir problem yaşayıp görmezden gelmen mantıksız olur. Garantiye göndermeden önce yine tavsiye olarak sıfırdan format atıp son kez dene. Başta da dediğim gibi büyük ihtimalle GPU arızası. Geçmiş olsun... Ayrıca şunu da söyleyeyim birkaç sene önce ASUS ROG STRIX RX 580 8GB ekran kartımda da aynı problemi yaşıyordum, ALT+TAB yaptığımda, nadir olarak oyun sırasında yada discorddayken ekran aynı bu şekilde oluyordu, herhangi bir ısınma sorunu vs. yoktu, çok yöntem denedim olmadı, neyse ya bir şey olmaz diyip umursamadım en son tamamen gitti, masaüstünde bile ekran çizgi çizgi oluyordu, garantiye gönderdim GPU VRAM değişimi yaptılar tamamen düzeldi.
büyük ihtimal dediğin gibi sürücü kaynaklı güncelleme gelmedikçe elden birşey geleceğini sanmıyorum.

2 gün önce aldığım Acer laptopumda da bu sıkıntı var. Siz nasıl çözdünüz acaba sorunu? RAM ve SSD eklemek için servise göndereceğim. Bu sorunu da eklemek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı