LoL'de asla orman oynamayın

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Uzun süredir oynayan 250 level biri olarak şunları söyleyeceğim. Her lane kaybettiğini kabullenemeyeceği ve yediremediği için kendine suçu size atacaktır. Objektif alırken çağırırsınız ama gelmezler akıllarına göre ejder yerine bir adet minyon daha faydalıdır, hiç objektif alamazsınız ve maç sonu 4 kişinin 0 objektif demesine şahit olursunuz. Kafanıza onlarca ping yersiniz. Biraz önce 4 kişi kafama ping attı ejdere gel diye gelin giriyorum dedim. Girdim adamlar izledi ve yardım etmediler üstüne öldüm ve maç sonu 0 objektif lafına maruz kaldım. İşin sonu keyif almak için top lane ADC alıp feedleyin ve keyfin sonunu tadın.

Düşük ranklarda veya özellikle tr de her zaman böyleydi ki bu. Üst ranklarda gold stuck adamlar gibi önüne gelene flame atan adamlar gelmiyor artık yada aşırı az geliyor.

Düşük ranklarda veya özellikle tr de her zaman böyleydi ki bu. Üst ranklarda gold stuck adamlar gibi önüne gelene flame atan adamlar gelmiyor artık yada aşırı az geliyor.
Hocam inanın üst ranklarda da durum farketmiyor kişiler kendine yediremiyor, karşımdaki adam benden iyi diyemiyor tüm suçu jg'ye kitliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı