LoL'de Atatürk'e ve dini değerlere söven tipler nasıl bitecek?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Rankımdan kaynaklı hiçbir milli ve dini değeri olmayan ve karınca kadar değeri olmayan homo-erectus tipleriyle oyuna giriyorum. Susturuyorum ama tek tek raporla bitmiyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Hayır realde söyleyecek cesaretleride yok topluluk içinde söyleseler başlarına neler geleceğini biliyorlar.

Son düzenleme:
Rankımdan kaynaklı hiçbir milli ve dini değeri olmayan ve karınca kadar değeri olmayan homo-erectus tipleriyle oyuna giriyorum. Susturuyorum ama tek tek raporla bitmiyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Hayır realde söyleyecek cesaretleride yok topluluk içinde söyleseler başlarına neler geleceğini biliyorlar.
Riot ciddi yaptırımlar yapsa daha iyi. Büyüklüğüne göre otomatik şikayet de edebilirler ama belki de bunu kitle kaybı olarak görüyorlar.

Riot ciddi yaptırımlar yapsa daha iyi. Büyüklüğüne göre otomatik şikayet de edebilirler ama belki de bunu kitle kaybı olarak görüyorlar.

Kitle kaybı değil direk oyundaki bütün Türkler biter yani o kadar fazla var ki bitmesi mümkün değil.
Bana bakılırsa milli ve dini hakaret edenlere 1 gün sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra 1 yıl diyerek büyüyerek ceza verilmeli. Sövmüyorsanız zaten ceza almanız imkansız.

Günümüz sanal uc*ubeleri kendilerini daha asi daha kural tanımaz göstermek için bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyorlar ve azalacağını hiç sanmıyorum

Kitle kaybı değil direk oyundaki bütün Türkler biter yani o kadar fazla var ki bitmesi mümkün değil.
Bana bakılırsa milli ve dini hakaret edenlere 1 gün sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra 1 yıl diyerek büyüyerek ceza verilmeli. Sövmüyorsanız zaten ceza almanız imkansız.
Birinin değerine sövmek ciddi bir ceza olmalı. Herhangi bir avrupa ülkesinde karşıdaki kişinin dinine veya gerçekden çok önemli olan bir milli değerine sövseniz büyük ihtimalle başınıza çok kötü şeyler gelir. Ama adamlar istediklerini söylüyorlar oyunda. Yasal bir ceza olmalı. Milli ve dini değerler öyle 2,3 bebenin gelip sövecebileceği bir şey olmamalı.

Oyun ortamı olduğu için çok rahatlar bunun önünü Riot ve ülkenin sosyal mecralardan sorumlu kişileri halletmeli.

Maalesef ülkemizde Atatürk'ü gerçek anlamda seven insan bulmak çok zor artık.

Birinin değerine sövmek ciddi bir ceza olmalı. Herhangi bir Avrupa ülkesinde karşıdaki kişinin dinine veya gerçekten çok önemli olan bir milli değerine sövseniz büyük ihtimalle başınıza çok kötü şeyler gelir. Ama adamlar istediklerini söylüyorlar oyunda. Yasal bir ceza olmalı. Milli ve dini değerler öyle 2,3 bebenin gelip sövecebileceği bir şey olmamalı.

Ailesinden saygı görmemiş 11 yaşındaki çocukların milli ve dini değerlerimizi bu kadar düşürmeleri ve bunu yaptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmeleri çok saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı