LoL'de bir üst lige çıkamamak

Silver 1 de tıkanmış durumdayım. Top lanede oynayınca jung farkından kaybediyorum. Jungta oynayınca bot difften kaybediyorum. Support'ya da adc oynarken ise top difften kaybediyorum.
Her oyunu özenle oynuyorum ve oyun bilgim yüksek ama takımımdakilere laf anlatamıyorum maalesef. Girmemesi gereken TFlere giriyorlar ve oyunu kaybetmemize sebep oluyorlar.
Bu ligten çıkmanın bir yolu var mı?

Takım arkadaşı bulun, onunla ranked girin. Takımınızda sizi anlamayan kişi sayısı 1 azalmış olur.

Jung farkı bot farkı diye bir şey yok. Onu kabullenerek başla önce. Sen kötüsündür. Gümüş eloda oyun taşıyamıyorsan yapacak bir şey yok. Kendini geliştirmeye çalış.

Tek/çiftte yanına bazen arkadaş gerek maalesef. Jung oynayıp bottakileri kastır, 2 kişi cepte olur. Arkadaşın da olursa 4 kişi rahat taşırsınız maçı.

Ekle taşıyayım seni.

Bende de aynısı oluyor du bende oyunu bıraktım (altın 2'den gümüşe düştüm yahu) böylece 4 yıllık lise hayatımı kurtardım, pişman değilim.

Bende de aynısı oluyor du bende oyunu bıraktım (altın 2'den gümüşe düştüm yahu) böylece 4 yıllık lise hayatımı kurtardım, pişman değilim.
Bende bıraktım bu sene liseye geççem ve kendimi mutlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…