LoL'de bir üst lige çıkamamak

DotA başlayarak LoL unutabilirsiniz tabii hayatınız karşılığında çünkü DotA başlarsanız..

Bir yayıncı veya e-sporcu EUW da veya TR de 0 hesap açıp diamond oluyorsa 20-30 maçta bir şampiyonun rank 1'i olabiliyorlarsa sorunu oyuncularda değil de kendinde aramaya bak veya 0 hesap aç 30 levele kadar kendini geliştir 30 levelden tekrar dene yükselemiyorsan benim gibi eğlenmek için (Gragas alıp base atanlara ulti atmak gibi, Sion alıp mapte peşimde adamları gezdirmek gibi, Anivia alıp adamı kanser etmek gibi) oyna.
Onun dışında.

Bir yayıncı veya e-sporcu EUW da veya TR de 0 hesap açıp diamond oluyorsa 20-30 maçta bir şampiyonun rank 1'i olabiliyorlarsa sorunu oyuncularda değil de kendinde aramaya bak veya 0 hesap aç 30 levele kadar kendini geliştir 30 levelden tekrar dene yükselemiyorsan benim gibi eğlenmek için (Gragas alıp base atanlara ulti atmak gibi, Sion alıp mapte peşimde adamları gezdirmek gibi, Anivia alıp adamı kanser etmek gibi) oyna.
Onun dışında.

Ne alaka kanka :D

Oyunu bilmiyor demek ki.
Lig çıkan insanlar varken oyunculara veya bu diff şu diff yazmak ne alaka.
Onun dışında eğlenerek oynasın lig atlayınca ülkeyi kurtarmıyor.

Allah seni inandırsın 18/2/5 ile Sett oynuyordum.
Sırf adc feedledi diye oyunu kaybettim derecelide. O diff bu diff demiyorum oyun bilgim yüksek. Çoğu e sporcuyu takip ediyorum YouTube'den zaten. Bu sayede kendimi geliştirdim ama lig çıkamadım.

Silver 1 de tıkanmış durumdayım. Top lanede oynayınca jung farkından kaybediyorum. Jungta oynayınca bot difften kaybediyorum. Support'ya da adc oynarken ise top difften kaybediyorum.
Her oyunu özenle oynuyorum ve oyun bilgim yüksek ama takımımdakilere laf anlatamıyorum maalesef. Girmemesi gereken tflere giriyorlar ve oyunu kaybetmemize sebep oluyorlar.
Bu ligten çıkmanın bir yolu var mı?

Takıma laf anlatmak mümkün değil, bol bol farm yapın ve boş fightlara katılmayın tek başınıza tasırsınız.

Normalde support mainim ama Plat ve Dia'ya kadar net carry supportlar oynuyorum. Örneğin Camilie sup, Lissandra sup vs. Hele Camilie supta rünlerden kitap girip, 6.dakika da topa tp atıp karşı soloyu oyundan düşürürsen zaten oyun o anda bitiyor. Hem kendi laneni kazanmış oluyorsun hem soloyu oyundan düşürüyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı