LoL'de bronzdan nasıl çıkılabilir?

CosmicPaweTR

Hectopat
Selamlar. Jungle main bir arkadaşım var, bazen top laneye geçiyor. Ben mid oynayabiliyorum. Pantheon ve Malphite oynuyorum, ancak Pantheon ile bayağı iyiyim. Takımda çok fazla tabiri caizse "maymun" olduğu için ben ve arkadaşım kasınca bile takımı taşıyamıyoruz. Zaten bot laneden bir Samira geliyor, ulti atınca 5 kişi ölüyoruz. Pantheon'u bu yüzden oynuyorum zaten, yüksek hasar potansiyeli taşıyor, stun atabiliyor, saldırılardan hasar almıyor. Ama ne kadar iyi oynasam da bronzdan çıkamıyorum. Tamam, bende de suç var, bazen feedliyorum (7-8 defa ölmekten bahsediyorum) ya da bazı yerlerde saçma hareketler yapabiliyorum. Takım fightlarını kaybedebiliyoruz. Oyunda bronzdan çıkamadığım için bir ara süre verdim oyun oynamaya. Şu an kötü oynuyorum mekaniklerim gitmiş gibi hissediyorum ama oynasam kendime gelirim. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı konudan muzdaripim. Solo oynuyorum ben. Malp alıyorum üst koridora. 4 tane eşşek geliyor takıma. rakip 40 kill almış diyelim sadece bot lane 30-32 kere ölmüş oluyor bizim takımdaki. Ayrıca utanmadan chat yaparak beni suçluyolar. Birsürü maç ssi koyarım buraya.

Aynı konudan muzdaripim. Solo oynuyorum ben. Malp alıyorum üst koridora. 4 tane eşşek geliyor takıma. rakip 40 kill almış diyelim sadece bot lane 30-32 kere ölmüş oluyor bizim takımdaki. Ayrıca utanmadan chat yaparak beni suçluyolar. Birsürü maç ssi koyarım buraya.
Benimki de aynı hocam. Sıkıldım artık oyundan zevk almıyorum. Sinirlenip çıkıyorum sadece.

Mesela bir örnek. Mid+ bot lane toplam 44 kere ölmüş adamların 59 skoru var böyle bir şey olabilir mi allah için? ve tüm maç lux tarafından flame yedim. Tank buildi kasmadığım için.
1737319321395.png

Olmuyor. 1 maç iyi takım gelse 5 maç kötü takım geliyor. Bir şey de yapamıyorum. Adc oynasam sup satıyor. Orman oynasam adc satıyor. Top oynasam orman satıyor maçı her şekilde kaybettiriyor oyunu.
Yemin ediyorum aynı hocam. Arkadaşım top geçince jungle kötü geliyor. Junglede arkadaşım oynayınca top feedliyor. Top çarlarını biliyorsunuz zaten kastıkları zaman geçmiş olsun büyük bir ihtimal o oyun lose.
Mobil çarlar oyna, jungle öğren. Kendini geliştir, yayıncıları veya iyi oynayanları izle. Ne yaptıklarına, niçin yaptıklarına iyice bak. Kavraman uzun sürmez.
Olmuyor hocam. Hep izliyorum zaten.

Mesela bir örnek. Mid+ bot lane toplam 44 kere ölmüş adamların 59 skoru var böyle bir şey olabilir mi allah için? ve tüm maç lux tarafından flame yedim. Tank buildi kasmadığım için.
Eki Görüntüle 2402047
Bakın işte hocam 2-16 skor NE?!?!
Takım arkadaşlarını kötü oynamakla suçlamak yerine, önce kendine bak ve kendi yeteneklerini geliştir.
Hocam bende yazdım zaten. Ben 7-8 defa ölüyorsam diğer lanedekiler büyük ihtimal 12-14 kere ölüyor. baktım 2 killi var karşıdaki adam 2 kere öldürmüş onu. Ölmesin? adamı kastırmak yerine ne kendi kassın ne diğeri. Yeteneksiz olsanız bile bi insan bunu düşünebilir. Kule diye birşey var altında oynarsan bitti işte. Jungleden yardım isteyeceksin yada olmadı sup yanına gelecek. Onlarda doğru düzgün insan değil işte onu diyorum.

Gümüşe, altına çıkınca düzelir diye umuyorum ama. Bronzdan çıkmak fena zor olacak.
Yaparım inşallah hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı