LoL'de bronzdan nasıl çıkılabilir?

Mahvolmuş çıkmamışsın o yüzden hasar vuramıyorsun. Takımda da tryn dışında alan yok o da tek yiyordur. Gayet kazanılabilecek bir oyunmuş.
Hocam try sövmekten başka bir şey yapmadı ki. Kara balta ve kararma almama rağmen vuramadım. Mahvolmuş çıkmadım hiç pantheona ama denerim teşekkürler.

Oyuna zaten bu oyunu ben taşicam mentaliyle gir, takımın beyni sensin ve oyun sana bağlı olduğunu düşünerek oyna, analiz et, görüş al, çalıya kafa atma, ejdere tek başına girme vs. bu gibi küçük tüyolar bile rank atlamanı sağlayacaktır.

Hocam try sövmekten başka bir şey yapmadı ki. Kara balta ve kararma almama rağmen vuramadım. Mahvolmuş çıkmadım hiç pantheona ama denerim teşekkürler.

Hocam ayrıyeten profilinize baktım da yanlış anlamayın dakika 25-30'da hala CS'iniz 100'ü geçemiyor bu elodan çıkmak için farm yapmalı, kasılmalısınız. Mid oynarken Top'a veya Bot'a Roam'a gidebilir ya da Jungle ile birlikle karşı Jungle girip adamı kesip oyundan düşürebilirsiniz tavsiye olarak yazmak istedim.

Oyuna zaten bu oyunu ben taşicam mentaliyle gir, takımın beyni sensin ve oyun sana bağlı olduğunu düşünerek oyna, analiz et, görüş al, çalıya kafa atma, ejdere tek başına girme vs. bu gibi küçük tüyolar bile rank atlamanı sağlayacaktır.

Hocam ayrıyeten profilinize baktım da yanlış anlamayın dakika 25-30'da hala CS'iniz 100'ü geçemiyor bu elodan çıkmak için farm yapmalı, kasılmalısınız. Mid oynarken Top'a veya Bot'a Roam'a gidebilir ya da Jungle ile birlikle karşı Jungle girip adamı kesip oyundan düşürebilirsiniz tavsiye olarak yazmak istedim.
Tavsiye için teşekkürler hocam. Doğru diyorsunuz cs çok az kalıyor ancak takıma yardım etmeye de çalışıyorum ayriyeten bi bakıyorum mide farm yapmaya gitmişim bot ileride yakalanmış gidip ulti atıyorum ki ölmesinler diye ordan tf ler başlıyor zaten. Farm yapmaya çalışsam bizim bot ölüyor bu sefer daha çok kasılıyorlar ne yapmam lazım bu durumda hiç bilmiyorum.

Tavsiye için teşekkürler hocam. Doğru diyorsunuz CS çok az kalıyor ancak takıma yardım etmeye de çalışıyorum ayrıyeten bir bakıyorum mide farm yapmaya gitmişim bot ileride yakalanmış gidip ulti atıyorum ki ölmesinler diye oradan TF'ler başlıyor zaten. Farm yapmaya çalışsam bizim bot ölüyor bu sefer daha çok kasılıyorlar ne yapmam lazım bu durumda hiç bilmiyorum.

Tabii hocam sizde haklısınız mide bota topa roam atacağım diye XP ve CS kaybediyorsunuz o konuda maalesef yapabilecek bir şey yok ve siz roam attığınızda bir de takım ölünce oyunun gidişatını o an anlıyorsunuz bende çok yaşadım :D şu an solo Q da altınım istiyorsanız beraber oynayalım bir ara Discord'umu ekleyebilirsiniz: marucher

Herkes o kadar çok taktik vermiş ki yani resmen bayılacak gibi oldum okurken :D bronz veya Gold elolarda bu kadar düşünmekte aslında kaybetmeye sebep olabiliyor. Nasılsa iyi oyuncuların bazıları düşük eloda oynayamaması gibi.
Taktik verecek olursam da şansınızı West de deneyin belki orada rank atlarsınız.

Herkes o kadar çok taktik vermiş ki yani resmen bayılacak gibi oldum okurken :D bronz veya Gold elolarda bu kadar düşünmekte aslında kaybetmeye sebep olabiliyor. Nasılsa iyi oyuncuların bazıları düşük eloda oynayamaması gibi.
Taktik verecek olursam da şansınızı West de deneyin belki orada rank atlarsınız.
Westi düşündük arkadaşımla ancak hesabı yeniden kasmak felan uğraştırıcı. Birde hesabımda bir sürü skin var hocam onlarıda kaybetmek istemiyorum hesabımın kendisini weste geçirmek istdim bayağı bir pahalı malesef :D

Tabii hocam sizde haklısınız mide bota topa roam atacağım diye XP ve CS kaybediyorsunuz o konuda maalesef yapabilecek bir şey yok ve siz roam attığınızda bir de takım ölünce oyunun gidişatını o an anlıyorsunuz bende çok yaşadım :D şu an solo Q da altınım istiyorsanız beraber oynayalım bir ara Discord'umu ekleyebilirsiniz: marucher
Teklifiniz için çok teşekkür ederim hocam. Duomla birlikte girmezsem bana sövüyor :D beraber rank atlamaya çalışıyoruz. Düşündüğünüz için teşekkür ederim ancak sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı