LoL'de bronzdan nasıl çıkılabilir?

Mobil bir çar mainle. Lillia, nidalee, kayn, taliyah gibi. Birini seçip sürekli onunla oyna. Çarın otp'si ol. Sürekli o çarda kendini geliştireceksin, O çarı oynayanları izle, nasıl oynadıklarını, hangi durumda hangi rünle girdiklerini, itemlerini vesaire. Zaten bir bakmışsın lig atlamışsın. Eğer yine de atlayamıyorsan o halde sorun sendedir.

Takım maymun olsa bile 2 kişi oyunu çok rahat taşırsınız o eloda ve kilit rollerdesiniz, Mid, Jung ve Solo. LoL sadece skor oyunu değil. Skorunun iyi olduğu iyi oynadığın anlamına gelmez. Doğru konum almak, doğru eşyayı ve rakibe göre oynamakta bir o kadar önemlidir. O elodan doğru oynayarak çıkması çok kolay. Oyunu biraz daha öğrenin, E-Sporcuların videolarını ve nerede ne zaman ne yaptıklarına dikkat edin. Çıkarsınız.

Gümüşe, altına çıkınca düzelir diye umuyorum ama. Bronzdan çıkmak fena zor olacak.
Gümüş ve Altın elo=Bronz Elo.

Hocam onları yapabiliyorum zaten. Hangi item ne işe yarar. Karşıdaki kişiye hangi rün hangi item onları yapıyorum biliyorum zaten. Ama şimdi siz mid lanede karşıdaki adamı ezdiniz diyelim. Aşşağıdan 8-0 samira geldi 3 yada 4 item bitirmiş ne yapacaksınız? kuleyi mi tutacaksınız kendinize mi bakacaksınız. Burada şimdi bana takım arkadaşların gelmesi lazım diyeceksiniz. Benim bir tek dayanağım jg main arkadaşım var. O gelse ne yapabilecek onu diyorum. Adam bir yetenek atıyor zaten yarım canım gidiyor neredeyse.

League of Legends kos koca bir MOBA oyunu her zaman böyle insanlar her oyunda varlar sizin ve oynayışları ikinci plana alarak bu metni yazıyorum bu metni yazıyorum uzun zamandır League of Legends oynamıyorum yaklasık 1.5 sene oldu ama arada bir sosyal medyada yamalara vesaire göz gezdiriyorum ve açık ara konuşmak gerekirse League of Legends'in en karışık değişik garip metası bu sezon bu oyunda her zaman toxicler vesaire vardı yüksek elolarda da var örneğin kısa bir süre önce aktif olarak Valorant oynuyorum de yücelik olunca bıraktım LoL de rank kasmak isteyenler öncelikle kendilerine bir Duo bulsunlar en iyi Duo bana göre jung mid duosudur üstüne skilleri birbirilerini tamamlıyor ise 2V8 atabilirler görüş ve farmlarınıza önem verin bu bazen Killer'den daha önemli 18 minyon 1 Kill'e eşit mümkün oldukça tradelerinizde rakibe hasar ve minyon kaybettirmeye özen gösterin haritanızı kontrol edin ve toxiclik sezdiğiniz zaman mute atın geçin izole takım oyunu yapmayı öğrenin her maçı kazanabilirsiniz diye bir şey yok elinizden geleni yapın keyifli oyunlar dilerim bu metni de uzun tuttum kusura da bakmayın

E hocam bu oyuncu kalitesi ne zaman artacak? Her maç birileriyle laf dalaşına girmekten oyun kazanamıyoruz elo hell denilen olayı yaşıyorum.
Laf dalaşına girmeden, herkesi muteleyeceksin oyun başı. Plattan sonra kalite biraz artıyor ama flame olayı elmasta bile var. Ondan kurtulamazsın.

Ne kusuru hocam. Ayrıca şunu da eklemek isterim ki oyun şuanda çok kötü bence. Bazı çarlar çok dengesiz.

Ne kusuru hocam. Ayrıca şunu da eklemek isterim ki oyun şu anda çok kötü bence. Bazı çarlar çok dengesiz.

Oyun ne zaman tank metasına geçti o zamandan sonra kabak tadı vermeye başladı o zamandan beri 5 olmadan neredeyse oyuna girmiyordum bana kalırsa bu oyunlarda ölümüne hırsla rank kasmaya çalışmak hiçbir şeye yaramıyor dışarıda kimse size gelip bu oyundaki yeteneklerinizi ya da başarılarınızı sormuyor bana kalırsa bu tarz oyunlarda zor da olsa arkadaşlarınızla geçirdiğiniz pozitif zamanlara bakın.

Normal bronz eloda oyun kazandığında 30-35 LP alırsın, kaybettiğinde 15 lp falan verirsin. Bu minvalde de takımına her el kötü oyuncu gelmesi mümkün değil. Bir elonun üstünde bir oyuncuysanız zaten tek başınıza bile o elodan kolayca çıkarsınız. Ben mesela geçen arkadaşımın hesabından oyun girdim bronz eloda, takım maymun olmasına rağmen Aatrox gibi koridor şampiyonuyla oyunu taşıdım. Normal elom Master falan da değil, Plat.

Hocam öyle de elohell diye bir kavram var 2-3 sezon bronz olan biri 20 ala ala çıkmak için uğraşmak zorunda ya da sıfırdan hesap açacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…