LoL'de bu karakterler ile nasıl baş edilir?

Ormanda üstünlük kurmak için orman makrosu çalışabilirsin, rakip ormancı haritada nerede ise ona göre oynamak, objektif takibi, ejder - baron call'ları vb.

Karakter bazlı ise Xin Zhao, Master Yi ve Warwick hayatta kalmak için vurmak zorundadır. Bu karakterleri kitle kontrolü (sersemletme, sabitleme vb.) ile durdurup hızlıca öldürebilirsiniz. Rammus ise saldırı gücü karakterlere karşı zırhı ve W yeteneği ile güçlüdür, onu durdurmak için burst (ani hasar) yetenek gücü karakterleri iş görecektir.

Aga tanka karşı kindred oynarken krakenden başka pek bir şansın yok kasılamamışsan.
Ben aslında tanklara karşı pek hareket etmiyorum. Mid ve bot ile ilgileniyorum genelde ama bu çarlar gelince hiç bir şey yapamıyorum. Kitliyorlar direkt. Hele Xin Zhaou. Hareketsiz kalıyorsun yanında.

Kurt adam gümletti :D. Destek pre bulun bir tane onunla koordine bir şekilde oynayın. Kindred ile düşük eloda oynamayı pek bilmiyorlar normal olarak.

Jungle oynuyorsun sanırım, öncelikle Kindred oynamayı bırakmalısın. Warwick, Xin Zhao ve Rammus gibi rakipler geliyorsa Elo fazla yüksek değil diye tahmin ediyorum. Boşuna Kindred oynayarak kendini yormana gerek yok.

Bu tarz şampiyonlara karşı hızlı oynamalısın, olabildiğince hızlı farm yapıp counter build'lere yönelebilirsin. Sürekli Ward kullanıp karşı ormana görüş almalısın. Örneğin çoğu kişi Red başlayıp sonra kurtlara ve maviye gider, golemleri almaz bile. Senin gidip onun golemlerini çalman lazım. Karşı ormancının sürekli bir adım önünde olursan sana yetişemez.

Ben aslında tanklara karşı pek hareket etmiyorum. Mid ve bot ile ilgileniyorum genelde ama bu çarlar gelince hiç bir şey yapamıyorum. Kitliyorlar direkt. Hele Xin Zhaou. Hareketsiz kalıyorsun yanında.
Söylediğiniz çarlarla genel olarak kindred gibi adc tarzı bir karakterle bir vs bir atmanız çok zor.

Rammus ise saldırı gücü karakterlere karşı zırhı ve W yeteneği ile güçlüdür, onu durdurmak için burst (ani hasar) yetenek gücü karakterleri iş görecektir.
Vallahi doğru dedin ha. Skilshot atanlar ezip geçiyor Rammus'u. Galiba Kindred ile yenemiyeceğim gibi duruyor.
Söylediğiniz çarlarla genel olarak kindred gibi adc tarzı bir karakterle bir vs bir atmanız çok zor.
İşte ben VS için uğraşmıyorum zaten bunlar beni görünce kitliyor direkt. Bir şey yapamıyorum, Kindred'dan başka da hero sevmiyorum oyunda.
Yemin olsun her el en az 1 alamet 2 ejder alırım bunlar varken bile ama gerisi gelmiyor. Çok darlıyorlar.

Vallahi doğru dedin ha. Skilshot atanlar ezip geçiyor Rammus'u. Galiba Kindred ile yenemiyeceğim gibi duruyor.

İşte ben VS için uğraşmıyorum zaten bunlar beni görünce kitliyor direkt. Bir şey yapamıyorum, Kindred'dan başka da Hero sevmiyorum oyunda.
Yemin olsun her el en az 1 alamet 2 ejder alırım bunlar varken bile ama gerisi gelmiyor. Çok darlıyorlar.

Ne diyebilirim ki Kindred'i sal be aga dinlensin adam biraz :D

Vallahi hocam, karakterlerle baş etmekten çok kendi pozisyonunuza dikkat etmeye odaklanın. Harita görüşünüze dikkat edin.
Vallahi haci bunlar varken çok temkinli oynuyorum zaten ve kendi ormanımı totemliyorum. Üzerimde basklı oluyor bu charlar varken. Dikkatsiz bir adım atmamak için kendimi aşırı zorluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı