Oyunu oynarken arkadaş listemdeki kişilerin beni çevrimdışı görmesi lazım. 3. parti yazılım kullanmadan yapmak mümkün mü böyle bir şeyi?
Yeni mi değişti? 1-2 sene önce yaptığımı hatırlıyorum.Lol, buna şu anlık izin vermiyor. 3. parti yazılım kullanırsanız banlanma riskiniz var.
Ben şu ana kadar bunu yapamadım. "Dışarda" kısmını kastediyorsanız pek sayılmaz. Sıraya girince çevrim dışı gözükmüyorduYeni mi değişti? 1-2 sene önce yaptığımı hatırlıyorum.
Yok oyun dosyalarından değişiklik yapıyorduk ama sanırım 3. parti uygulama gerekiyormuş. Emin olamadım şimdi.Ben şu ana kadar bunu yapamadım. "Dışarda" kısmını kastediyorsanız pek sayılmaz. Sıraya girince çevrim dışı gözükmüyordu![]()
Yok hocam bir arkadaşım beni her gördüğünde çağırıyor bende girmek istemediğimi söyleyip onu kırmak istemediğimden sormuştum.Birileri kendisi aktif değilken sevgilisinin kimlerle oyuna girdiğini merak ediyor herhalde. Karşılaşma geçmişine bak bir isimle 2 kere girmiş ise anlarsın zaten.
Yok hocam bir arkadaşım beni her gördüğünde çağırıyor bende girmek istemediğimi söyleyip onu kırmak istemediğimden sormuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.