LoL'de counter Jungle nasıl atılır?

kKuzzeyyy

Hectopat
Daha fazla  
LoL’de 3 gündür Diana oynuyorum, her maçı taşıyorum neredeyse. Ama karşıma bir CJ atan geldi, çok özendim. Nasıl atabilirim? Ormanı döndükten sonra mı gitmem lazım, ne zaman gitmem lazım? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harita takibi yapacaksınız biraz. Karşı ormancının nereden başladığını öğrenmeye çalışın. Siz de tersi yönde başlayıp ormanına gidin.

@kKuzzeyyy, aslında karakterinize göre değişir. Örneğin Amumu ile başlangıçta ormanı biraz zor dönersiniz. İş gene harita takibinde. Arayıcı alıp pembe totem de alacaksınız. Adamın gelmesi muhtemel yere pembe atın, sonra tarayıcı ile totem olup olmadığını kontrol edin.

@kKuzzeyyy, aslında karakterinize göre değişir. Örneğin Amumu ile başlangıçta ormanı biraz zor dönersiniz. İş gene harita takibinde. Arayıcı alıp pembe totem de alacaksınız. Adamın gelmesi muhtemel yere pembe atın, sonra tarayıcı ile totem olup olmadığını kontrol edin.

Hee şimdi anladım teşekkürler hocam.

Rica ederim ve tavsiyem, karşı ormancıyı görmeden ormanına girişmeyin. Siz ormanını dönerken bir anda karşınıza çıkar ve belki ölebilirsiniz ya da takımındaki oyuncular da gelebilir. Takımınızın size yardımcı olması da önemli bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı