Siodhach
Kilopat
Peki öyleyse instagram hesabınızıda verebilirsiniz. O yasak değil galiba.Hocam sanırım sitede böyle paylaşmak yasak
Peki öyleyse instagram hesabınızıda verebilirsiniz. O yasak değil galiba.Hocam sanırım sitede böyle paylaşmak yasak
Peki öyleyse Instagram hesabınızıda verebilirsiniz. O yasak değil galiba.
Hocam nickiniz nedir?
Arkadaşlar selam Jungle oynuyorum sürekli ama beceremiyorum ve nerede hata yapıyorum anlayamıyorum. Rica etsem TR serverında oyundan iyi anlayan bir arkadaş beni ekleyip maç geçmişlerime bakıp hatalarımı yüzüme vurabilir mi?
İstek attım size isterseniz ekleyebilirsiniz. 1 ay önce grandmaster'dim. Nickim: deidara iwatoshi
Şimdi buradan ne yazsam bilemedim. İzlemek lazım.280Win ile gümüş 4'te sürünen bir jg mainim. Tavsiyelerinizi buraya yazarsanız çok sevinirim hocam.
Oynadığım maçlara bakmak isterseniz buyurun. Ama genel tip verseniz de olur herkes için işe yarayacak şekilde. Grim Reaper1923 nick.Şimdi buradan ne yazsam bilemedim. İzlemek lazım.
nickiniz nedir ve hangi şampiyonları oynuyorsunuzArkadaşlar selam Jungle oynuyorum sürekli ama beceremiyorum ve nerede hata yapıyorum anlayamıyorum. Rica etsem TR serverında oyundan iyi anlayan bir arkadaş beni ekleyip maç geçmişlerime bakıp hatalarımı yüzüme vurabilir mi?
İstek gönderdim. Genel tip olarak da ormanı temizlerken koridorları izlemek ve karşı ormancının hangi camp'te olduğunu takip etmek.Oynadığım maçlara bakmak isterseniz buyurun. Ama genel tip verseniz de olur herkes için işe yarayacak şekilde. Grim Reaper1923 nick.
Kabul edeceğim maç bitince. Son maçıma bakmayın hocam. 4 5 tur sup oynadım kafam yerinde değil aptal gibi oynuyorum.İstek gönderdim. Genel tip olarak da ormanı temizlerken koridorları izlemek ve karşı ormancının hangi camp'te olduğunu takip etmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.