Laveria fredy
Decipat
İyi oynayan her türlü çıkar bu elolardan. Darius, Riven, Fiora gibi snowball çarlar oynayarak çok rahat çıkarsın.
çıktım hocam çok şükür gereken bir preymişSon birkaç sezondur oynamıyorum oyunu. Çok baydı artık, zaten yaş da geçti LoL için. 20 yaşında evlensem 12-13 yaşında çocuğum olabilirdi şu an, çocuğum yaştaki ufak arkadaşların küfürleşmesine, ağzına geleni söyledikleri bir oyuna dayanmıyor artık kafam
Ama eskiden zaman vermiş olan birisi olarak bir iki şey söyleyebilirim. Çok düşük eloda oyun sadece savaşmaktan ibaret maalesef pek çok oyuncu için... O yüzden objektif kovalayan, düzgün lane ittiren, düzgün minyon kesenler genelde oyunu kazanıyor. Demem o ki 20-5 Zed-Kata falan da oynasanız, killden gelen avantajı kullanamıyorsanız o elolardan kurtulamazsınız. Yani bir savaşta 4 kill alıp öldünüz diyelim, sizden de 4 kişi öldü diyelim yine. Hiçbir mantığı olmayan bir savaş olur bu.
Siz iyi de olsanız takımınız çok kötü olacağı için genelde savaşlardan eşit kayıpla çıkılıyor. Hatta çok kez sadece minyonlar kalıyor haritada, iki taraf da full ölü olabiliyor karşıma çıkan videolarda falan gördüğüm kadarıyla.
Benim tavsiyem, düzgün bir lige çıkana kadar güvenli ve lane itebilen karakterler olur. Çünkü siz mesela top lane'i yarıp geçseniz bile uğramazlar size, farkında bile olmazlar muhtemelen dakika 20'ye kadar. O yüzden madem Flex'ten biraz olsun yüksek elo tecrübeniz var, alın mid Malzahar, mid Tristana, solo Yorick, solo Warwick, solo Trundle gibi pickler, hem vs'de çok rahat edersiniz hem de olası bir baskın gelirse geleni de kesme ihtimaliniz olur. Hem de bunların tamamı çok rahat minyon keser. Zaten 20-25 minyon 1 kill demek kabaca. Adama 50-100 minyon fark atsanız (ki atabilmeniz lazım o eloda) 20-25 dakikada, zaten kafadan 2-0, 3-0, 4-0 öndesiniz demektir. E tabii kulelere de siz daha çok vuracaksınız anlamına gelir bu. Yürür gidersiniz kartopu etkisiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.