LoL'de edilen küfre dava açmak

Makaleler
1
Bugün LoL girdim. Aram oynuyordum. Daha sonra hiçbir şey olmadan karşı takımdaki Cait bana sövmeye başladı. Ben Rengar oynuyordum, onu kestim diye sövdü. Ben de seni dava edeceğim dedim, güldü ve sövmeye devam etti. Ben de bu işi ciddiye aldım, nasıl dava edebilirim? Maddi olarak çok zorlar mı beni ve ceza alır mı, ne kadar sürer bilgisi olan var mı? Tek sıkıntım maddi olarak çok zorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye bebeleriyle uğraşmak yerine muteleyip oyununa bakmaya çalış hocam. Her gün binlerce, milyonlarca küfür ediliyor oyuncular tarafından birbirilerine. Eğer her küfüre dava açılsaydı şuan oyuncu denen birşey kalmazdı. Zaten o kadar olay varken mahkemelerin oyuncular kavga edip birbirine dava açsalar keşke diye beklediklerini sanmıyorum. Yine de şuraya bakabilirsiniz.

Bilişim Suçları ve Cezaları

Öyle diyorsunuz ama insanın zoruna gidiyor. Keşke Riot görevini yapsa da biz böyle rahatsız olmasak. Ban da yemiyorlar.
Yapılabilecek çok da bir şey yok. Dava açmak çocuk oyuncağı değil bir kere. Ülkemizde sağlanan imkânlar dahilinde çözüme kavuşturulan dava süreçlerinin uzunluğunu da düşününce...

Takıntı haline getirmeyin; raporlayın, rapor işe yaramazsa da bilet gönderin. İllaki geri dönüş alacaksınızdır zaten.

Son düzenleme:
Kemal Sunalin buna benzer bir filmi var o geldi aklima. dava bitene kadar karşı tarafla arkadaş bile olabilirsiniz. değmez, internet maalesef böyle insanlarla dolu, en iyi cevap takmamaktır, "devam et tatava yapma" de, geç

Bugün LoL girdim. Aram oynuyordum. Daha sonra hiçbir şey olmadan karşı takımdaki Cait bana sövmeye başladı. Ben Rengar oynuyordum, onu kestim diye sövdü. Ben de seni dava edeceğim dedim, güldü ve sövmeye devam etti. Ben de bu işi ciddiye aldım, nasıl dava edebilirim? Maddi olarak çok zorlar mı beni ve ceza alır mı, ne kadar sürer bilgisi olan var mı? Tek sıkıntım maddi olarak çok zorlar mı?

Bas mute geç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı