Çözüldü LoL'de ejder öldürmek ne işe yarıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LordBlack038

Centipat
Yer
Turkmenistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-7740X CPU@ 4.30GHz 4.30GHz
RAM : 16.00 GB
Ekran Kartı : RTX 2060 Ti
Meslek
Korsan
Başlıkta da yazdığım gibi ejder veya baronu öldürünce ne oluyor? Altın verdiğini biliyorum ama onun dışında başka bir avantaj sağlıyor mu bunun cevabını yazar iseniz sevinirim. Bir de ben Support oynuyorum ve sadece Thresh-i biliyorum, çoğu zaman banlanıyor Thresh. Ben de bilmediğim şampiyonu oynamak zorunda kalıyorum. Kısaca Support için hangi şampiyonu mainleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlıkta da yazdığım gibi ejder veya baronu öldürünce ne oluyor? Altın verdiğini biliyorum ama onun dışında başka bir avantaj sağlıyor mu bunun cevabını yazar iseniz sevinirim. Bir de ben Support oynuyorum ve sadece Thresh-i biliyorum, çoğu zaman banlanıyor Thresh. Ben de bilmediğim şampiyonu oynamak zorunda kalıyorum. Kısaca Support için hangi şampiyonu mainleyebilirim?

Farklı ejderler farklı güçler veriyor, mesela alev ejderi bir miktar saldırı gücü veriyor vb.
alamet ise alameti kestikten sonra göz düşüyor ve o gözü alıp laneda çıkartırsan kulelerin canları düşüyor. Baron ise oyunu kazanmak istersen güzel bir alternatif olur, ama oyunun en zor kesilen bossu. Baronun güçlerine deyinecek olursak en önemlisi minyonlarını bir süreliğine güçlü yapıyor. SUP önerim sana şu şekilde.
Lux alabilirsin CC çok fazla.
Eğer yanına Yasuo ADC gelirse malp al ultileri güzel kombo oluyor.
Eğer SUP'lar sana çok sıkıcı geliyorsa SUP pant deneyebilirsin bayağı güzel oluyor.
Ejderleri öldürünce size hareket hızı zırh ejdere göre farklı bufflar sağlıyor nashorda öyle fazladan AP [büyü] ad[fiziksel] güç sağlıyor direnç arttırıyor ve hızlı base atma sağlıyor supa ise Morgana alabilirsiniz ya da Pantheon.

Support için kolay bir şeyler istiyorsan nautilius deneyebilirsin çok güçlü ayrıca kolay. Baron alınca senin minyonlarını güçlendiriyor ve şampiyonlara da bazı güçlendirmeler geliyor diye biliyorum ejderler de şampiyonlara belirli bufflar sağlıyor.

Support için nautilus oynayabilirsiniz. Ejdere gelince ejderha takıma çeşitli güç veriyor her ejderha farklı tab tuşuna bakarak ejderhaların ne işe yaradığını görebilirsin

Farklı ejderler farklı güçler veriyor, mesela alev ejderi bir miktar saldırı gücü veriyor vb.
alamet ise alameti kestikten sonra göz düşüyor ve o gözü alıp laneda çıkartırsan kulelerin canları düşüyor. Baron ise oyunu kazanmak istersen güzel bir alternatif olur, ama oyunun en zor kesilen bossu. Baronun güçlerine deyinecek olursak en önemlisi minyonlarını bir süreliğine güçlü yapıyor. SUP önerim sana şu şekilde.
Eğer SUP'lar sana çok sıkıcı geliyorsa SUP pant deneyebilirsin bayağı güzel oluyor.

Çözüm
Hangi ejder olduğuna göre değişiyor, alev saldırı gücü, rüzgar hareket hızı vesaire Boost'lar veriyorlar tam hatırlamıyorum hangisinin ne verdiğini önceden farklıydı. 2 ejder öldürüldükten sonra oyunda hangi ejder ruhu olacağı belirleniyor ve harita ona göre şekilleniyor Hextech ise haritaya ışınlanma, rüzgarsa hızını boostlayan alanlar... Ve ruh belirlendikten sonra çıkan tüm ejderler hangi ejder ruhu seçildiyse o oluyor. hangi takım önce 4 ejder keserse ejder ruhuna sahip oluyor. mesela alev ruhu saldırdıgında Tiamat gibi bir etki yapıyor adamın altını patlatıyor, dağ çatışma dışı zırh veriyor falan değişiyor.

Teşekkür ederim dostum!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı