Bence en iyi göreceli bir kavram oluyor LOL'de. Çünkü herolar sürekli nerf yiyor buff alıyor, bir bakıyorsun dün oynadığın karakter bugün çöp olmuş. Geçen urgot geldi 3v3 derecelide, adama 3 kişi dalıyoruz adam tek tek kesicek nerdeyse. Taşıdı oyunu herif.
 
Şuan da metada tercih edilen tanklar genelde Sejuani Shen tercih ediliyor. Sahip oldukları yetenekler bakımından gayet iyi iş yapıyorlar (y). Tabi Gragas'ı da unutmamak gerek :))
 
Shen ve Nasus. İki karakterde bir süreden sonra ağır tank oluyor, neredeyse hasar almıcak hale geliyor tabi karşıda vayne yoksa. İyide hasar vuruyorlar
 
Maokai üzerine tank tanımam şahsen. Muazzam can ve zırh değerlerinin yanı sıra Ruh Gömleği'ni tamamladıktan sonra sürekli can yenilemesi uzun süre hayatta kalmasını sağlıyor. Kitle kontrolü de cabası. Tek sıkıntısı takım hasarı yetmediğinde çok iyi giden bir maçı kaybedebiliyorsunuz.
 
Niye kimse Trundle dememiş ona şaştım, ultiyi karşı takımın tankın atınca tanklığı Trundle'ye geçiyor ve en güçlü tank oluyor bence(tank kasılan Trundle)
 

Geri
Yukarı