LoL'de eskisi gibi oyun kazanılmıyor

Kanka hem TR hem West.

Riot bunu bilerek yapıyor. Çok kazanınca MMR'ın şiştikçe yanına çöpleri veriyor.

Botta geçen oyun Samira Naut oynadık, 6/2 olduk. Dedim tamam, bu oyun bizde. Tab'a bi bastım 10/0 Akali. 11/0 Gölge Kayn. Gelip gelip tek attılar. Sonuç: Lose.

Nasus oynuyorum, karşıma 20/1 Full build Yi geliyor. Sonuç: Lose.

2/3 Brand oynuyorum, karşıma 10/0 Zed geliyor. Zorrtttt. Lose.

Mid-jungle Duo gir. Diğer türlü taşınmıyor.

Kanka hem TR hem West.

Riot bunu bilerek yapıyor. Çok kazanınca MMR'ın şiştikçe yanına çöpleri veriyor.

Botta geçen oyun Samira Naut oynadık, 6/2 olduk. Dedim tamam, bu oyun bizde. Tab'a bi bastım 10/0 Akali. 11/0 Gölge Kayn. Gelip gelip tek attılar. Sonuç: Lose.

Nasus oynuyorum, karşıma 20/1 Full build Yi geliyor. Sonuç: Lose.

2/3 Brand oynuyorum, karşıma 10/0 Zed geliyor. Zorrtttt. Lose.

Mid-jungle Duo gir. Diğer türlü taşınmıyor.
Öyle gerçekten çok doğru. 10 oyun mmr stack maçı atıyorum. İlk maçtan silver 3 başlatıyor. 3,4 win üst üste alıyoruz sonra takıma %30wr sürekli lose streak almış adamlar geliyor. Biz de bozuyoruz 2,3 puan gidiyor hem tilt olmuyoruz hem de boşuna süremiz ve puanımız gitmiyor.

da
Gölge mi oldun Dark'in mi?
darkin hocam
Kendini istediğin kadar geliştir, toxicler dia ve Master'da da çok fazla. 10 maçtan 6-7 tanesinde denk geliyorum.

Doğrudur hocam yani ne yapsan yaranamıyorsun prem ile giriyorum yine 3 kişi oyunumu berbat ediyor.
Hocam S3 ortasında başladım. Halen aktif oynuyorum. Bu oyunda kendi analizim şudur.

Kötüysen düşersin
İyiysen yerini korursun
Çok iyiysen yükselirsin.

İyi olman seni aynı eloda tutar. Çok daha iyi olman lazım. Mesela o hesaba girsem 20 maç atsam AFK troll feeder fark etmeksizin 17 Win garantisini veririm sana. Çünkü elo seviyemin çok altında. Burada demek istediğim çok iyiyseniz bir şekilde çıkıyorsunuz zaten.

Ben hiç fakerın vb. oyuncuların ya takıma şunlar bunlar geliyor bu sezon challenger olamadım dediğini görmedim ki bu oyuncularda sezona plat1'den başlıyorlar.

Hocam dedikleriniz doğrudur son maçlarımda gayret ediyorum birkaç kişi daha benimle gayret edince alıyoruz ama dediğinizde biraz yanılgı payı var ben cidden o kadar ejder baron güdüyorum ganglerimi adamların yeteneklerine ve spellerine göre atıyorum ama benim midim veya bot lanem ben geldiğimde girmeyip oyunu sonradan takip ediyorsa ve üstüne gang yiyip ölüyor ve suçu bana atıyorsa ve karşıyı kastırıp AFK kalıyorsa bunda ne gibi bir suçum olabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-11 003336.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-11 003336.png
    241,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüsü 2022-02-10 225931.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-10 225931.png
    106,4 KB · Görüntüleme: 64
Da.

Dark'in hocam.

Doğrudur hocam yani ne yapsan yaranamıyorsun prem ile giriyorum yine 3 kişi oyunumu berbat ediyor.

Hocam dedikleriniz doğrudur son maçlarımda gayret ediyorum birkaç kişi daha benimle gayret edince alıyoruz ama dediğinizde biraz yanılgı payı var ben cidden o kadar ejder baron güdüyorum ganglerimi adamların yeteneklerine ve spellerine göre atıyorum ama benim midim veya bot lanem ben geldiğimde girmeyip oyunu sonradan takip ediyorsa ve üstüne gang yiyip ölüyor ve suçu bana atıyorsa ve karşıyı kastırıp AFK kalıyorsa bunda ne gibi bir suçum olabilir.

Karşıda Trundle harici boowler bir tank yok aslında gölge olup Dominik Build'i gitsen tek atardın bc ye bile ama tabii bu da sana oyun kazandırmazdı kardeşimin hesabını boosltadım 1 ay içinde Silver'dan challanger 8kk2 lp ye çıkardım cidden Gold kadar saçma kendini bir şey sanan feeder bir elo görmedim yani en çok orada zorlandım :D

Herhangi bir suçun yok. Yetersiz kalıyorsun. Dediğim olaya geliyor. İyi olman seni çıkarmıyor.Elonu ligini korumanı düşmemeni sağlıyor. Çok iyi olman seni çıkarır. Çok basit bir mantık. O eloya 20 maça girsem 17win garantisi sunarım sana. O bahsettiğin adamlar benim girdiğim 20 maçta da gelecek. Eksik kaldığın yetersiz olduğun konular var demekki. Herkes bulunduğu elonun oyuncusudur. Bu hiçbir zaman değişmedi değişmez.

S3 te oyuna başladığımda inanılmaz hakimiyet kurmuştum oyuna. Tüm ranked maçlarım 25-30-35 killdi. Milletin match historysine baktığımda 10 kill geçen adam bile zor görüyordum ama çıkamıyordum. Hep çok iyi olduğumu söylerdim ama bomboş kill almaktan ileri gidemiyordum mesela. Adamı öldürdüm sonra? Sonra ne yapacağımı bilmeyip tamamen ezbere oynuyordum bu şekilde oyun kazanmam mümkün değil tabi. Ama gel görki yetenek olarak baktığında elonun çok üstündeydim mesela. Senin dediğin örnekte buna benziyor.
Karşıda Trundle harici boowler bir tank yok aslında gölge olup Dominik Build'i gitsen tek atardın bc ye bile ama tabii bu da sana oyun kazandırmazdı kardeşimin hesabını boosltadım 1 ay içinde Silver'dan challanger 8kk2 lp ye çıkardım cidden Gold kadar saçma kendini bir şey sanan feeder bir elo görmedim yani en çok orada zorlandım :D
Nick ver bakalım bi nerden nereye çıkmış hesap

Herhangi bir suçun yok. Yetersiz kalıyorsun. Dediğim olaya geliyor. İyi olman seni çıkarmıyor. Elonu ligini korumanı düşmemeni sağlıyor. Çok iyi olman seni çıkarır. Çok basit bir mantık. O eloya 20 maça girsem 17Win garantisi sunarım sana. O bahsettiğin adamlar benim girdiğim 20 maçta da gelecek. Eksik kaldığın yetersiz olduğun konular var demek ki. Herkes bulunduğu elonun oyuncusudur. Bu hiçbir zaman değişmedi değişmez.

S3'te oyuna başladığımda inanılmaz hakimiyet kurmuştum oyuna. Tüm ranked maçlarım 25-30-35 killdi. Milletin match historysine baktığımda 10 kill geçen adam bile zor görüyordum ama çıkamıyordum. Hep çok iyi olduğumu söylerdim ama bomboş kill almaktan ileri gidemiyordum mesela. Adamı öldürdüm sonra? Sonra ne yapacağımı bilmeyip tamamen ezbere oynuyordum bu şekilde oyun kazanmam mümkün değil tabii. Ama gel görki yetenek olarak baktığında elonun çok üstündeydim mesela. Senin dediğin örnekte buna benziyor.

Nick ver bakalım bir nereden nereye çıkmış hesap.

Swîmply çizgili i olacak ama şapkalı değil istersen oyun içi teyit vereyim sana kıskanç içerlenmiş arkadaşım :D :D

Hocam yukarıda arkadaşlar da demiş, o elolarda oyuncular hep takım yüzünden kaybettiğini söyler. Kendimi övmek için söylemiyorum ama bana hesabınızı verseniz 1 gün içinde o elodan kurtarırım sizi çünkü kendi elomun altında ve o elodaki oyuncuların ne yaptıklarını biliyorum. Aslında sizin elonuz da orası. Çünkü son maçlarınıza baktığıma göre takımca kötü oynamışsınız. Bu elodan kurtulmanın tek yolu kendini oyunda geliştirmek. Yoksa sezonlar boyu buralarda kalırsınız.

Gördüğüme göre oynadığın Hero'lar Full takım odaklı Karma, Ornn, Leona, Pantheon bu Hero'lar ile o elo üzerinde taşıman oyunu biraz mümkün değil. Takım odaklı bir oyun olduğu için o eloda çok iyi insanlar olmadığından kaybetmen normal bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı