LoL'de eskisi gibi oyun kazanılmıyor

Oynadığın elonda herkes kendini, mükemmel ötesi oyuncu zannediyor. Hiç kimse oyun bilmiyor. Elonuza göre iyi oynuyorsunuz ancak yeterli değil. Çünkü LoL artık sadece çok iyilerin yükselebildiği oyun. Kill'in azsa farmın yüksek, farmın azsa Kill'in fazla olduğu dönemler yok. Artık ikisi birden olacak. Orman oynuyorsan o kafasıyla oyunu oynayan heriflere bile kill vericeksin, taşıyacaksın. Evelynn öneriyorum. Çarı tamamen öğrenebilirseniz, 3:15 dönme, karşı ormana göre başlama, item bilgisi, nerede ne yapacağını bilmek, objektif bunları öğrenirseniz lig çıkarsınız(pre bulun). Eskiden bunların önemsiz olduğunu, sürekli takımıma gelen 0/17'lerden dolayı lig çıkamadığımı düşünürdüm. Bunlardan dolayı değil, sadece göz önünde bulunan hataları düzeltmek gerekiyor. LoL 1v5 atabileceğin bir oyun değil ve tek başına asla oyun kazanamazsın en başta bunu kafana sokman gerekiyor. Takımına 4 adet kötü oyuncu geliyorsa, bir adet arkadaşla girip bunu 3'e indirmek yapabileceğiniz en iyi şeylerden. Düşük eloda, totem, lane kontrolü, takım halinde oynama yok. Kolay snowball'a bağlayabilen yani güçlenince kolay bir şekilde devamını getiren sürekli güçlenen late'de düşmeyen karakterler oynayın. Evelynn öneriyorum tekrardan. Takımımda trolleyen, sadece küfür eden, işlevsiz herifleri taşıyabileceğin bir karakter. Sadece düzgün oynamalısın çünkü düşünce geri toparlaması biraz zor.(Öğrenirsen iyi bir biçimde, dönebiliyorsun.) Ayrıca oyun artık pick oyunu, ortalama bir ranked'ın win olup olmadığı şampiyon seçimi ekranından belli olabiliyor.
Maçları izlemedim ama ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Earlyde 2-3 kill alınıyor leadi kullanamıyor ve takımı suçluyor. Evelynn önermiyorum bu arada. Earlysi zayıf olduğu için düşük eloda oynayamayacak karakteri. Sonra yine takım diff spamlayacak. İyi oynayan adam çıkar lig. Lolün oyuncuları toksik orası ayrı bir konu.

Silver elodasın. Silverleri tokatlayamıyorsan yani hak ettiğin yer orasıdır. Kendimizi kandırmayalım lütfen.

Maçları izlemedim ama ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Earlyde 2-3 kill alınıyor leadi kullanamıyor ve takımı suçluyor. Evelynn önermiyorum bu arada. Earlysi zayıf olduğu için düşük eloda oynayamayacak karakteri. Sonra yine takım diff spamlayacak. İyi oynayan adam çıkar lig. Lolün oyuncuları toksik orası ayrı bir konu.
Düşük elo champ'i. Düşük eloda, karşı ormana girme, ct jungle, kontrol totemi/totem gibi Evelynn'i oyundan düşüren hiç bir hareket yapılmıyor. Karşı ormanla ters taraftan başlasa 5 levele kadar yüzünü görmüyor zaten. Bir gank ile 6 level olunca snowball'a rahat bağlayabiliyorsun. Aslında karakteri çözünce düşük elo için olduğunu anlıyorsun.

Bence duo'n yoksa takımına güvenme, çünkü genelde savaş durumunda yalnız kalabiliyorsun. Kendine güveniyorsan aç gözlü oynayacaksın ve oyunu sen kazanacaksın. Ama baktın takımda cidden iyi oynayan biri var ona ayak uydurabilirsin. Yukardaki yorumların tamamına katılıyorum, takıma suç atarak bir yere varamazsın. Kendini geliştirmeye bak. Hangi lane'de oynuyorsan youtube'da bir sürü video var otur izle. Maç tekrarlarını izle hatalarını ayıkla.

Oyunu toplam 1-1.5 yıl oynadım. Bronzdan plata rahatlıkla kastım lakin oyunun mantığı düşündüğünüz gibi değil. Arkadaş da söylemiş çok iyiyseniz elonuzdan çıkıyorsunuz. Düşük eloda oyunda fark yaratmadan çıkmanız imkansız. Ha bir de EUW'da oynayın. Bırakın TR'yi çünkü LoL'de en önemli şeylerden biri de mentaldir. Mentaliniz yoksa iyi oyuncu olsanız bile çıkamazsınız. Kendi oynayışınıza uygun karakteri ve laneyi de bulmanız lazım.

Oyunu toplam 1-1.5 yıl oynadım. Bronzdan plata rahatlıkla kastım lakin oyunun mantığı düşündüğünüz gibi değil. Arkadaş da söylemiş çok iyiyseniz elonuzdan çıkıyorsunuz. Düşük eloda oyunda fark yaratmadan çıkmanız imkansız. Ha bir de EUW'da oynayın. Bırakın TR'yi çünkü LoL'de en önemli şeylerden biri de mentaldir. Mentaliniz yoksa iyi oyuncu olsanız bile çıkamazsınız. Kendi oynayışınıza uygun karakteri ve laneyi de bulmanız lazım.
Kesinlikle doğru hocam, TR sunucusunda mutlaka kışkırtacak bir şey buluyorlar insanı :D Bence de EUW veya İskandinav & Doğu sunucusunda oynayın. Biraz ping olur ama alışırsınız :D

Düşük elo champ'i. Düşük eloda, karşı ormana girme, ct jungle, kontrol totemi/totem gibi Evelynn'i oyundan düşüren hiç bir hareket yapılmıyor. Karşı ormanla ters taraftan başlasa 5 levele kadar yüzünü görmüyor zaten. Bir gank ile 6 level olunca snowball'a rahat bağlayabiliyorsun. Aslında karakteri çözünce düşük elo için olduğunu anlıyorsun.
Sen inanıyor musun şimdi 6 levela kadar farmlayacak bir düşük elo oyuncusunun varolduğuna ? Gidip Elise'le yada Warwick'le 1v1 girecek, ölecek ve bu hareketi tekrarlayacak. Sonrada 15 ff spamlayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı