4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 14 Mart 2023 #41 Aeronight dedi: Ahbap, normal oyun oynuyorsun. Bilerek öldüysen ve tespit edilirse banlanırsın. Genişletmek için tıkla... Aradan bayağı süre geçti ve ban yemedim. Hatta ticket atarak kendi reportladım, diğer oyuncular şikayet etmediyse sıkıntı yok dediler.
Aeronight dedi: Ahbap, normal oyun oynuyorsun. Bilerek öldüysen ve tespit edilirse banlanırsın. Genişletmek için tıkla... Aradan bayağı süre geçti ve ban yemedim. Hatta ticket atarak kendi reportladım, diğer oyuncular şikayet etmediyse sıkıntı yok dediler.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #42 453476 dedi: Aradan bayağı süre geçti ve ban yemedim. Hatta ticket atarak kendi reportladım, diğer oyuncular şikayet etmediyse sıkıntı yok dediler. Genişletmek için tıkla... Banlar hesap siciline göre birikiyor. Direkt ban yemezsiniz zaten.
453476 dedi: Aradan bayağı süre geçti ve ban yemedim. Hatta ticket atarak kendi reportladım, diğer oyuncular şikayet etmediyse sıkıntı yok dediler. Genişletmek için tıkla... Banlar hesap siciline göre birikiyor. Direkt ban yemezsiniz zaten.