LOL'de FPS Düşüyor

zorro06

Hectopat
Daha fazla  
Ben bf4 ü highde oynarken sıfır kasma varken lol diye online oyunda tflerde fps düşüşü yaşıyorum
Sebebi nedir anlamadım. Ekran kartı driveri güncel, sıcaklıklar normal.Bi yerde online oyunlarda işlemcinin daha çok yorulduğunu duymuştum amd fx 6300 de bunu kaldıramıyor olabilirmi?Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem özellikleri şöyle:
everest marka bi kasa(2 adet 8cmlık fan var)
msı 760gm-p21 anakart
amd fx 6300 işlemci(stock fan kullanıyorum)
asus gtx 750ti oc
8gb ddr3 1333 mhz hi level ram
750gb western digital harddisk
750w 80 bronze ocz marka power supply

Tabi ki doğru ve AMD işlemcilerin online oyunlarda daha kötü performans verdiğide aşikar çekirdek başına düşen işlem sayısı olarak. Gölgelemeyi kapat ve dikey eşitlemeyi aç fazla sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Yaşarsanda diğer grafik ayarlarını kıs biraz zaten pek bir fark yok hem LoL öyle bir grafik oyunu değil profesyonel oyuncular bile o kadar yüksek sistemlerde ayar kısıyorlar performans kaybı olmasın diye.

Oyundan tad alamıyorsanız grafik ayarlarını kısıp oynayın. @Crian'ın dediği gibi AMD işlemcilerin online oyunlarda daha kötü performans verdiği doğru.

Tabi ki doğru ve AMD işlemcilerin online oyunlarda daha kötü performans verdiğide aşikar çekirdek başına düşen işlem sayısı olarak. Gölgelemeyi kapat ve dikey eşitlemeyi aç fazla sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Yaşarsanda diğer grafik ayarlarını kıs biraz zaten pek bir fark yok hem LoL öyle bir grafik oyunu değil profesyonel oyuncular bile o kadar yüksek sistemlerde ayar kısıyorlar performans kaybı olmasın diye.
hocam o grafik düşürmeyi yaptım en düşükte bile tf çıkınca 8-10fps arası düşüş yaşıyorum.ama dediğiniz ayarları daha önce yapmamıştım bide onları deneyim.
şimdi hocam benim işlemcide veya herhangi bir donanımda problem yok deilmi

Stok fan kullanıyorsunuz.Oyuna girdiğinizde CPU ve GPU sıcaklık değerlerini test edin derim.
Ancak LOL işlemciyi zorlayacak bir oyun değil.Online olması bu nedenleri kurcalıyor olabilir.
24Mb internetiniz var internet ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı