LoL'de gölge Kayn mı Dark'in Kayn mı?

Karşısı kırılgansa mavi olunabilir fakat bana kalırsa her türlü kırmızı kayn çünkü mavi oyunu satabiliyor lateye kalırsa fazla useless oluyor.

Karşı da tank varsa gölge Kayn güçsüz olur algısı saçma sapan bir şey. Sezon 11'de karşı ormancı Rammus olsa bile sadece gölge olduğumu hatırlıyorum, TR 11.liğim var bu arada. Şu an metayi takip etmiyorum, uzun zamandır da girmiyorum ama şu an Rhaast daha güçlü, özellikle vahşi Hydra ve Shojin'in mızrağı ile.

Karşı da tank varsa gölge Kayn güçsüz olur algısı saçma sapan bir şey. Sezon 11'de karşı ormancı Rammus olsa bile sadece gölge olduğumu hatırlıyorum, TR 11.liğim var bu arada. Şu an metayi takip etmiyorum, uzun zamandır da girmiyorum ama şu an rhaast daha güçlü, özellikle vahşi Hydra ve Shojin'in mızrağı ile.

Aşırı useless kalıyor, ADC'de de Ezreal gibi biraz can kasan bir pick var ise tamamen düşüyor hocam, o yüzden tank varsa pek mantıklı değil.

Oyunda yeniyim karşının tank olduğunu nasıl anlayabilirim karakterleri bilmiyorum.

Karasmai Kayn izle sadece. Toplam da 900K Kayn'im vardır, West'te de TR'de de hatrı sayılır bir sıralamam vardı, çok ciddiyim hepsini ona borçluyum. Ormancınin görevi gank atmak değil, bunu asla unutma, Power farm yap ve fırsat buldukça objektifleri al.

Aşırı useless kalıyor, ADC'de de Ezreal gibi biraz can kasan bir pick var ise tamamen düşüyor hocam, o yüzden tank varsa pek mantıklı değil.
Oynamayı bilmeyene uselles diyelim. Dakika 20 de 180 farm en az 4 skor katkısıyla oynadığım da oyunun kaderini ben değiştiriyorum, uselles değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı