LoL'de görünmeyen renkler nasıl açılır?

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
LoL'de bir karakterin mesela 9 kostümü var 3'ü kilitli diğerlerini RP ile alabiliyorsunuz ayrı ayrı 6 tane alınıyor fakat paket olarak alınca da 7 tane alınabiliyor. Yani 1 kilitli geliyor. Peki diğer ikisini nereden göreceğim nasıl alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karakterin kostümünü renk paketleriyle beraber satan çerçeve de içeren büyük paketler var. Onu diyor arkadaş. O paketi almadan bazı kostümlerin bazı renklerini alamazsınız. Bazı renkler büyük pakete özeldir.

peki ne zaman geliyor o büyük paket

Dostum onlar ilk yayınlandıkları anda veya toplu skin+tüm renkler paketine dahil olarak sadece o pakete özel renkler. O paketle alabilirsin. Hile kullanırsan da edinebilirsin

Dostum onlar ilk yayınlandıkları anda veya toplu skin+tüm renkler paketine dahil olarak sadece o pakete özel renkler. O paketle alabilirsin.

Şu an mağzaya bakıyorum fırtına ejderi paketinde 1 karakter 1 kostüm 7 renk var bende zaten karakter ve kostüm var ondan indirim yapıyor ama renk 9 olması lazım 2 renk yok işte o diğer 2'si hiç gelmeyecek yani yanlış mıyım?

Şansına sandıklardan çıkarsa çıkar onun dışında nasıl alınır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…