LoL'de GTX 1050 ekran kartı %100 kullanılıyor

733506

Centipat
Merhaba, LoL'de GPU kullanımı %90 altına düşmüyor ve genelde 99 oluyor. Bunun sebebi nedir? Oyunda anlık bir siyah ekran olduktan sonra fark ettim bunu, az önce masaüstünde %67 oldu anlık. Bir süre %5 ile %50 arasında gidip geldi, sadece LoL Client'i açıktı. Sıcaklıkta herhangi bir sorun yok, FPS sorunum da yok. Ama siyah ekran gelmesi vs. korkuttu. Sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_20240130_183427.jpg
    IMG_20240130_183427.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FPS sınırı koymazsanız oyun GPU'nuzun tüm gücünü çekecektir FPS'inizi limitleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Hocam FPS sınırı koymazsanız oyun GPU'nuzun tüm gücünü çekecektir FPS'inizi limitleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Hocam eskiden olmuyordu bu bugün oldu eskiden de aynı ayarlarda oynuyordum bir şey değiştirmedim oyun içinde anlık bir siyah ekran yedim ondan sonra açtım NVIDIA'nın uygulamasını öyle gördüm.

LoL dışında oluyor mu?

Eğer oluyorsa Kaspersky veya Malwarebytes ile tarat.

Hocam LoL dışında sadece RDR yüklü PC'de bir de abim akşamları Knight oynuyor Knight'ta bir baktırırım RDR'de olmasını normal karşılarım zaten.

Hocam eskiden olmuyordu bu bugün oldu eskiden de aynı ayarlarda oynuyordum bir şey değiştirmedim oyun içinde anlık bir siyah ekran yedim ondan sonra açtım NVIDIA'nın uygulamasını öyle gördüm.

Hocam LoL dışında sadece RDR yüklü PC'de bir de abim akşamları Knight oynuyor Knight'ta bir baktırırım RDR'de olmasını normal karşılarım zaten.
Konudan bağımsız abiniz Knight oynarken sorun yaşıyor mu ? Fps değerleri nedir ? 1050 ti bir sistem yeterli olur mu acaba Knight için.

Konudan bağımsız abiniz Knight oynarken sorun yaşıyor mu? FPS değerleri nedir? 1050 Ti bir sistem yeterli olur mu acaba Knight için.

Knight icin ekran kartı değil işlemci önemli işlemci terchinize daha fazla odaklanmanızı öneririm FPS vs konusunda bilmiyorum ama ben izlerken herhangi bir donma etme olmuyor Gaming laptop zaten benimki herhangi bir Gaming laptopta çok rahat Knight oynayabileceğinizi düşünüyorum ama araştırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı