LoL'de Heimerdinger rank kaça kadar yükselebilir?

DelphiSly

Decapat
Daha fazla  
Eskiden heiyi yalan yok iyi oynardım. Hatta bana hei oyna hep derlerdi. Eski gücümde olsam hep oynarım. Ben sırf meraktan soruyorum. İyi ranklara çıkma olasılığı nedir? Tahminleriniz? Sonsuz teşekkürler. :)

Bir şampiyonda yeterince iyi oynarsan cha bile olursun. Plat zümrütten sonrası oyun bilgisiyle kazanılıyor. Eşleşmeler de tabii önemli ama çok oynadıkça CT eşleşmelere karşı nasıl oynaman gerektiğini öğreniyorsun. Pandemi senesinde Kled otpydim midde ve topta oynayarak West Master kadar yükseldim sonra fantezi olsun diye SUP oynadım onda da TR elmas 2'yi gördüm yanlış hatırlamıyorsam. Kled ve Nunu dünya 1.liğine kadar yükseldim. 50 100 maç oynadığın çarın mekaniklerine hakim olursun sonrası oyun bilgisi yoksa kısır döngüye girersin.

Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler. Solo hei oynuyorum ve agresif oynamayı seviyorum. Neredeyse 2-3 kişi üzerime geliyor. Genelde totemli oynuyorum. Yeni konu açmak yerine buraya yazmak istedim. Evet, iyi oynuyorum ama takım feed verince zorlanıyorum. Elohell gerçekten çok kötü bir şey, çıkılmıyor lanet olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı