LoL'de hiç hileye rast geldiniz mi?

Nereden anlıyorsunuz hile olduğunu? Yanlış anlamayın, bilmediğimden soruyorum. FPS falan olsa hani bariz bir şekilde anlaşılır da MOBA oyunlarında nasıl anlaşılıyor?
Hocam mana hilesi falan olabiliyor. Yani adam istediği kadar mananın dolmasını beklemeden o yeteneği kullanabiliyor belli bir süre aralığıyla.

Nereden anlıyorsunuz hile olduğunu? Yanlış anlamayın, bilmediğimden soruyorum. FPS falan olsa hani bariz bir şekilde anlaşılır da MOBA oyunlarında nasıl anlaşılıyor?

Genelde insan dışı dodgelar atıyorlar fakat bazı Hero'larda çok daha belli oluyor mesela oyunuma gelen Yasuo normalde yapılması 2-3 saniye süren komboyu 1 saniye içinde yapıyordu.

Çok denk geldim. En çok gördüğüm hile, tam ölmek üzereyken tüm rakibi oyundan düşürme hilesiydi. Base dönmeden item alma hilesi gördüm. Mahvolmuş hilesini gördüm. Bir de 2013-2014 yıllarında sihirdar yeteneği bekleme süresini neredeyse %100 yapan bir hile vardı. Ona ARAM'da denk gelmiştim.

2017-2018 zamanlarından beri oynuyorum fakat bir kere ya gelmiştir ya gelmemiştir. Kog'Maw vardı bir tane aşırı iyi oynuyordu, hile diye düşünmüştüm fakat olmayabilir.

Xerath oynuyorsa ve gerçekten de oynuyorsa hiledir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı